• DOLAR 32.218
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2424.541
  • ...
Konya'da Gazze'ye destek devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Başkanlığının davetiyle başlayan direniş nöbetine katılan vatandaşlar, işgal rejimine lanetler getirip sloganlar attı.

Direniş nöbeti hergün Kayalıpark'ta yatsı namazı çıkışı devam ediyor.

Programda Kur'an-ı Kerim, açılış konuşması, basın açıklaması, şiir ve dualar okundu.

Basın açıklaması, Aziz demir'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını HÜDA PAR Konya İl Başkanı M.Zülfi Tan yaptı.

Tan, "Ne zamana kadar sessiz kalacağız. Kardeşlerim bütün meydanlardan sesimizi yükseltmemiz lazım bütün caddelerden sesimizi yükseltmemiz lazım dünya kafirleri bir araya gelmiş ise  dünya müslümanlarınında bir araya gelmesi lazım.

Kardeşlerim gazzeli kardeşlerimiz Allah onların başlarını eğdirmesin Allah onları azizi kılsın kendi mücadeleleri ile al kanlarıyla bu ümmeti bugün diriltiyorlar bu ümmetten fazla vicdan sahibi tüm dünya milletlerini diriltiyorlar. Siyonizm 75 yıldır yaptığı iftiralar attığı yalanlar ile insanların zihinlerini bulandırmıştır ama bugün insanlar canlı yayında bu yalanların hepsini görüyorlar bu ifitiraların hepsini görüyorlar. Siyonizmin ne kadar yalancı,barbar ve alçak olduğunu bütün dünya canlı yayında izliyorlar." ifadelerine yer verdi.

Okunan şiirler ile program devam etti.

Peygamber Sevdalıları Konya Koordinatörü Celal Ödemiş'in okuduğu dua ile sona erdi. 

Ödemiş, duada, şu ifadeleri kullandı: "Allah'ım Filistin'de bulunan kardeşlerimize yardım eyle.

Allah'ım gökyüzünde bulunan Melek ordularını ve yeryüzü ordularını onların hizmetine ver.

Onlara başarı kapılarını açanların göğsüne inşirah ver. İşlerine kolaylık ver azimlerini kuvvetlendir. Sabırlarını genişlet. Onlara ikram et onları koru, onlar için her darlıktan bir çıkış yolu ver Allah'ım onların düşmanlarına karşı yardım eyle onlara. Onlara yakın bir fetihle fetihler nasip eyle Allah'ım yardım eyle Filistin halkını eve tüm Müslüman beldelerdeki Müslümanlara yardım eyle.

Allah'ım beyti Mukaddes için halkı için tüm Filistin için sana dua ediyorum. Onların yardımcısı ol. Allah'ım Filistin hakkında duadan başka bir şeye malik değiliz ya rabbi dualarımızı geri çevirme, ümitlerimizi boşa çıkarma ey merhametlerin en merhametlisi Allah'ım Filistin'i ve mescidi Aksay'ı bize güzel bir şekilde geri döndür. Allah'ım onların mustazaflarına yardım eyle senden başka kimseleri yok Allah'ım bizi mescit-i Aksa da fetih namazları veyahut şehadetle rızıklandır. Allah'ım mescit-i Aksay'a yardım eyle, gasıp ve cürümler işleyen Yahudilere yerle bir et ya Allah'ım. Allah im mescit i aksayı, Müslümanların düşmanlarına karşı ihlaslı kullarınla yardım eyle ya Allah. Allah'ım Filistin'i, Filistin ve mescit Aksa halkını muhafaza eyle, onların kalplerini sabit kıl ey âlemlerin rabbi.

Allah'ım Siyonistlerin uşaklarına karşı sen koru onlar seni aciz bırakamazlar ya rabbi onların hepsini darmadağın eyle beraberliklerini paramparça eyle onların nesillerini kurut karşı konulamayacak bir izzetle onları yakala ya Allah'ım." (İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir