• DOLAR 34.248
  • EURO 37.837
  • ALTIN 2923.51
  • ...
Siyonist Herzog'dan bilindik yalanlar!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Herzog, abluka altundaki Gazze’ye yardım, su, enerji ve akaryakıt girişinin kesilmesinden siyonist rejimin  ‘sorumlu olmadığını’ ileri sürdü.  Siyonist rejimin Enerji Bakanı Israel Katz, Gazze Şeridi'nde rehin tutulanlar evlerine dönmeden Gazze'ye elektrik, su ve yakıt verilmeyeceğini söylemişti.  Bakan  “Kimse bize ahlak dersi vermesin” diyen İsrailli bakan,"Gazze'ye insani yardım mı' İsrailli esirler evlerine dönene kadar hiçbir elektrik şalteri açılmayacak, hiçbir su musluğu açılmayacak ve hiçbir yakıt kamyonu içeri girmeyecek” demişti.

“Bunları kesen biz değiliz” diyen  Herzog, şöyle devam etti: “Bunlar, çarpıtılmış bilgilerin bir parçası. Gazze'deki elektrik altyapısını çökerten Hamas füzeleriydi. Bizimle hiçbir ilgisi yok. Suyun yalnızca yüzde 7'sini sağlıyoruz ve insani ihtiyaçlar için yakıt var. İnsani durumu çok yakından takip ediyoruz. Aslında Gazze'nin büyük bir kısmı işliyor.”

Gazze'yi yasaklı bombalarla vuran siyonist rejimin Cumhurbaşkanı Herzog, " El Kaide materyali. IŞİD, El Kaide ve Hamas ile karşı karşıyayız. Siyanürle bir tür profesyonel olmayan kimyasal silahın nasıl üretileceği ve nasıl kullanılacağına dair verilen talimatlara baktığımızda durum bu kadar şok edici" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir