• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
HÜDA PAR Adıyaman il Başkanlığı Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi 
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tek listeyle girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Mustafa Yetiş, delegelerin her birine ayrı ayrı teşekkürlerini sundu. Yaşanan deprem nedeniyle il binası yıkılan HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığı, kongresini konteynerde gerçekleştirdi.

Güven tazeleyerek yeniden İl Başkanı Yetiş, kongre sonrası yazılı bir mesaj yayımladı.

Yetiş, mesajında "HÜDA PAR olarak Adıyaman'da her bir vatandaşımıza ulaşmanın ve hizmet etmenin çabası içerisindeyiz. Özellikle illimizi çok ciddi etkileyen 6 Şubat depreminin yaralarını tüm üye ve gönüllülerimizle birlikte sahada sarma adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Elimizi değil adeta gövdemizi taşın altına koyup her birimiz depremzede olduğumuz halde kendi şahsi menfaatlerimizi bir kenara itip, acımızla beraber halkımızın maddi ve manevi yaralarını sarma gayretinde olduk elhamdülillah. Sayın Genel Başkanımız bizatihi defalarca ilimizi ziyaret etti. Yine genel merkez düzeyinde ilimize ve diğer deprem bölgesine defalarca ziyaretler yapıldı. Rabbimizden duamız o günleri ve o acıları bir daha bizlere yaşatmamasıdır." ifadelerini kullandı.

"Halkımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız"

Yetiş, "Bugün İl Başkanlığı Kongremizi tamamladık. Tek liste halinde gittiğimiz kongremizi Allah'a hamd olsun sorunsuz bir şekilde tamamladık. Bizlere tekrardan teveccüh gösteren her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Malumunuz önümüzde bir yerel seçim var. Bizler de seçim için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda yerel seçimlerde izleyeceğimiz yol ve yöntemlerle halkımıza daha fazla hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Filistin gündemini değerlendiren Yetiş, "Malumunuz olduğu üzere son iki haftadır Gazze'de yaşanan katliamlara karşı Genel Başkanımızın talimatlarıyla sahada 'Gazze'ye Yardım Çadırı' adıyla kurduğumuz stantlarımızda Gazze ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu deklare diyoruz. Tüm hemşerilerimizi 15 Temmuz Parkı'nda açtığımız çadırlarımızda Gazeli kardeşlerinin sesine ses olmaya davet ediyorum." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir