• DOLAR 32.247
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2502
  • ...
HAMAS'tan şehit olan Usame El-Muzaini için taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistler bugün Gazze'ye yönelik yaptığı bombardımanda HAMAS'ın Gazze'deki Şura Konseyi Başkanı Dr. Usame El-Muzaini şehit oldu.

Muzaini'nin şehadeti üzerine paylaştığı taziye mesajına "Allah yolunda öldürülenleri ölü sanmayın, aksine onlar diridirler ve Rableri tarafından rızıklandırılırlar." (Âl-i İmran/169) ayetiyle başlayan HAMAS, "En yüksek gurur ve gurur işaretleriyle ve Allah'ın iradesini ve kaderini daha büyük bir şekilde tanıyarak, Filistin halkımıza, Arap ve İslam milletimize ve dünyanın özgür halklarına Mücahit lider, hareketin Gazze'deki Şura Konseyi Başkanı Dr. Usame El-Muzaini'nin şehit olduğunu duyuruyoruz." ifadelerine yer verdi.

Şehit Muzaini'nin hayatını Filistin'e ve gururlu halkına hizmet etmeye adadığını belirten HAMAS şunları kaydetti:

"Çeşitli hareket ve kamusal görevler arasında gidip gelen şehidimiz İslam Üniversitesi'nde üniversite öğretim görevlisi ve ardından Dışişleri Bakanı olarak çalıştı. Topraklarımızın ve kutsallarımızın kurtuluşu için, topraklarımızdan, kutsallarımızdan, kutlu topraklarımızdan işgal silininceye, halkımızın kurtuluş ve geri dönüş özlemleri gerçekleşene kadar devam edecektir. Allah büyüktür, zafer esirlerimizin ve milletimizindir." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir