• DOLAR 32.362
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2395.392
  • ...
Batman'daki esnaf bir günlük gelirini Gazze'ye bağışladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Ulu Camii Sokağında büfe işleterek ailesinin geçimini temin eden Hüseyin Çelik, örneklik teşkil eden bir davranış sergiledi.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliam ve ambargosuna duyarsız kalmayan Çelik, bir günlük gelirini Gazze'deki Müslümanlara bağışladı.

Çelik, bugünkü gelirinin tamamını Filistinlilere yardım çağrısında bulunan Umut Kervanı Batman Derneğine teslim etti.

Hüseyin Çelik

"Filistinli kardeşlerimize maddi anlamda destek olmak geliyor"

Gazze'de yaşanan katliama seyirci kalınmaması gerektiğini belirten Çelik, "Siyonist işgal rejiminin Kudüs'e, Gazze'ye yaptığı barbarlığı kınıyoruz. İşgal rejimi oradaki Müslüman kardeşlerimize saldırılar yapmaktadır. İşgal rejiminin hastane bombalaması, çocukları öldürmesi içimizi acıtıyor. Bundan dolayı elimden böyle bir kampanya yapmak geldi. Şu anda Filistinli kardeşlerimize maddi anlamda destek olmak geliyor. Bugünkü gelirimizi Gazze'deki kardeşlerimize bağışlamak adına bir kampanya başlattık. Geliri ise Umut Kervanına teslim ettim." dedi.

Rıdvan Üzümcü

Esnaf Hüseyin Çelik'in yardım kampanyasının çok anlamlı olduğunu belirten Umut Kervanı Batman gönüllüsü Rıdvan Üzümcü, bir günlük gelirini Filistinlilere bağışlayan Çelik'e teşekkür etti.

"Bu davranış örneklik teşkil ediyor"

Her esnafın böylesi bir kampanya başlatması gerektiğini ifade eden Üzümcü, "Esnaf kardeşimizi Hüseyin Çelik'in yaptığı bu anlamlı çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Hakikaten güzel bir çalışma yapmış. Bu davranış diğer esnaf kardeşlerimize de örneklik teşkil ediyor. Diğer esnafımızın da bu konuda duyarlı olup böyle bir çalışma başlatmalarını bekliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)










Bu haberler de ilginizi çekebilir