• DOLAR 32.916
  • EURO 35.221
  • ALTIN 2449.081
  • ...
Küçük Ensar’dan duygulandıran hareket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal çetesinin saldırısı altında olan Gazze’ye destek olmak için kumbarasındaki paraları bağışlayan 9 yaşındaki Ensar Alim Çiçek, takdir topladı.

“Gazze’ye Acil Yardım” başlıklı haberleri gören Çiçek, biriktirdiği parasını Gazze’deki kardeşlerine ulaştırmak üzere bağışlamak istedi. Yetimler Vakfı Van İl Temsilciliği tarafından Beşyol Meydanı’nda açılan “Gazze’ye acil yardım” standına gelen Ensar, kumbarasındaki harçlıklarını bağışladı.

Filistinli kardeşlerini unutmadı

Birkaç aydır ailesinin verdiği harçlıklarla kumbarasında para biriktirdiğini söyleyen Ensar Alim Çiçek, "Siyonistler, Gazze’de Filistinli kardeşlerimize saldırıp yaralıyor, onları şehid ediyor. Onların benden daha çok ihtiyacı olduğu için kumbaramdaki paramı bağışlamak istedim. Diğer arkadaşlarımız da Gazze’ye bağış yapabilirler." ifadelerini kullandı.

"Gazze’ye ensar olalım"

Standa gelen bağışları kabul eden Yetimler Vakfı Van İl Temsilcisi Erkut Özbey, "Tüm Türkiye’de başlatmış olduğumuz 'Gazze’ye Acil Yardım Kampanyası'nda Ensar kardeşimiz gibi çocuklarımız okul harçlıklarını biriktirip Gazzeli kardeşlerine getiriyorlar. Çocuk yaşta bu hassasiyeti göstermeleri gerçekten bizi çok duygulandırıyor. Bütün vatandaşlarımızın da Ensar gibi hassasiyet göstermelerini ve Gazze'ye 'ensar' olmalarını bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir