• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Hizbullah: Silahlarına sarılmış bekliyorlar!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarına değinen Hizbullah Yürütme Konseyi Başkanı Seyyid Haşim Safiyüddin şöyle konuştu;

''Bizler gurur duyduğumuz direnişimizde haklı bir davanın ışığında mücadele ediyoruz, Topraklarımızı ve kutsallarımızı savunmak ve işgali defetmek için mücadele ediyoruz.

 Düşman hâlâ topraklarımızı işgal ediyor, varlığımızı tehdit ediyor ve 2006'daki yenilginin intikamını hâlâ alıyor. Bugün Gazze'de yaşananlar, ümmetin tüm temel meseleleriyle bağlantılıdır; Kudüs ve kutsal mekânlarla bağlantılıdır. Batı dünyası, özellikle Amerika, bu varlığı savunmak için ayağa kalktıysa eğer, bu, Siyonist varlığın tehlikede olduğunu hissettiği içindir.

Amerika'nın milyarlarca dolar harcadığı bölgede ardı ardına yapılan tüm projelerin tek çözümü vardı; o da İsrail'in prestijini yıkanın yani Hizbullah'ın Lübnan'da, bölgede ve tüm dünyada kırılması gerektiğiydi. Siyonist varlığın imdadına ve desteğine geldiler. Bu, hastaneleri bombalayan, çocuk ve kadınları öldüren bu katliamlarda Amerikalı ve Avrupalı ​​bir kararlılığın olduğunu gösterir; onlar da bu suçta ortaktırlar.

Gazze halkı bugün de sabır ve metanetiyle, bedeli ölüm de olsa direnişten vazgeçmeyecekleri yönünde gereken cevabı vermektedir ve bu da şeref ve haysiyet halkının cevabıdır.

Gazze’deki katliamlar, İslam ve Arap halklarının direnişe olan bağlılığını ve inancını artıracak, direnişin izlediği yolun doğruluğuna olan inancını pekiştirecektir. Bu bölgedeki direniş savaşçıları silahlarına sarılı beklemekte ve yolun sonuna kadar savaşmaya hazır.''

Bu haberler de ilginizi çekebilir