• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Erzurum'dan Suriye için yardım kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ERZURUM - Suriyeliler için başlatılan kampanyada toplanan gıda ve giyim ürünleri, Türkiye'de bulunan sığınma statü sahibi Suriyeli mültecilere dağıtılacağı belirtildi.

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kampanya kapsamında vatanlarını terk eden mültecilerin yaralarını bir nebze de olsa sarmayı amaçladıklarını söyledi.

 

Başkan Küçükler, "Kimyasal silahlar ve bombardımanın altında kendi topraklarında vatansız kalan kardeşlerimize bir yardım eli uzatma noktasında kampanya başlattık. 'Şimdi Suriye'de yardım zamanı' diyerek hayırsever Erzurumluları başlattığımız kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz. Savaş mağduru din kardeşlerimize yardım eli uzatmak hepimizin insanlık görevidir." ifadelerini kullandı.

 

Erzurumlulardan kampanyaya destek vermelerini isteyen Başkan Av. Ahmet Küçükler, "Gıdadan temizlik malzemesine, giyimden ev eşyasına kadar her türlü ihtiyaca yönelik toplanan yardımları Suriyeli kardeşlerimize ulaştıracağız. Toplanan yardımları, ülkemizde bulunan çoğu kadın ve çocuklardan oluşan sığınma statü sahibi Müslüman kardeşlerimize ve Suriye'de silahların gölgesinde yaşayan mazlum halka yollayacağız. Haydi Erzurum, şimdi de Suriyeli kardeşlerimize yardım elimizi uzatalım." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir