• DOLAR 32.825
  • EURO 35.244
  • ALTIN 2450.671
  • ...
Palu`da siyonistlere lanet yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cuma namazı sonrası Palu Çarşı Merkez`de düzenlenen kitlesel basın açıklamasına, Palu`daki siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları destek verdi. Halkın yoğun katılım gösterdiği program, Kur`an-ı Kerim okunması ile başladı.

HÜDA PAR Palu İlçe Başkanı İbrahim Güngören, AK Parti Palu İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Saadet Partisi Palu İlçe Başkanı Abdurrahim Meydanoğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu İlçe Başkanı Mehmet Ali Can selamlama konuşmaları yaptılar.

Ardından Peygamber Sevdalıları Vakfı Palu temsilcisi Kenan Ocak, basın açıklamasını okudu.

Filistin`de ve özellikle Gazze`de yaşanan vahşete değinen Ocak, siyonist işgal rejiminin 75 yıldır bu vahşeti sergilediğini kadın, çocuk tüm sivilleri katlettiğini belirterek Kudüs`ün bir anahtar olduğunu ve bu anahtara kim sahipse dünyayı da onun yönettiğini söyledi.

“14 gündür Müslümanlar Gazze`de katlediliyor”

Sözlerinin devamında Ocak, “Yapılan baskınlarla Mescid-i Aksa`nın sürekli olarak kirletiliyor. 14 gündür Müslümanlar Gazze`de ölüyor. İnsanlık ölüyor aslında… Hiçbir savaşta görülmemiş bir arsızlıkla. Okullar, hastaneler bombalanıyor. Bin çocuk bir bomba ile katlediliyor. Sözün bittiği yerde birşeyler söylemeye çalışıyoruz. Canlı yayınlarda tüm dünya katliamları izliyoruz bölüm bölüm film ve dizi izler gibi izliyor. Meğer çocuğunun parçalarını poşetlere dolduran babalar, annenin kucağındaki parçalanmış kız çocuğu teröristmiş meğer.” dedi.

Ocak, Gazze`nin Kudüs için savaşıyorken Müslümanların burda sessiz kaldığını ve bir şey yapamadıklarını belirterek, 2 milyar Müslümanın ve 60 islam ülkesinin çerçöp misali olmasının arkasındaki asıl nedenin ahireti bırakıp dünyaya meyletmenin olduğunu söyledi.

Okunan duanın ardından kitlesel basın açıklaması sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir