• DOLAR 32.784
  • EURO 35.154
  • ALTIN 2457.99
  • ...
İmam Hatip Metin: En büyük silahımız dua!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya STK’ları, işgalci çetelerin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırıma tepki göstermek ve oradaki mücahitlere destek vermek amacıyla merkez Yeşilyurt ilçesindeki Mescidi Takva Camii’nde yatsı namazı sonrası program düzenledi.

Mescidi Takva Camii İmam Hatibi Bilal Özdemir’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İmam Hatip Ahmet Enfal Metin’in yaptığı kısa konuşmayla devam etti.

“Savaş bitene kadar değil, siyonist terör şebekesi ortadan kaldırılıncaya kadar miting ve etkinliklerle gündemi diri tutmak mecburiyetindeyiz”

Filistinli kardeşlerimizin büyük bir mücadele içerisinde olduklarını anımsatan Metin, “Elimizden bir şey gelmese dahi dilimizden gelen çok şey var. Miting, etkinlik ve gösterilere devam ederek, seslerimizi yetkililere duyurabiliriz. Şüphesiz bizim en büyük silahımız duamızdır. Rabbimize içtenlikle yalvaracak sabah namazı programları ve dua programlarına katılmalıyız. Kimin nerede yaptığı önemli değil, Kudüs için Mescid-i Aksa için hangi STK’nın hangi cemaatin düzenlediğine bakılmaksızın duyduğumuz anda katılmak zorundayız. Tabi bu etkinlikler, savaş bitene kadar değil, yeryüzünde siyonist terör şebekesi kalmayana kadar gündemi diri tutmak mecburiyetindeyiz.” diye çağrıda bulundu.

Program, İmam Hatip Ahmet Enfal Metin’in yaptığı dua ile son buldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir