• DOLAR 32.582
  • EURO 35.036
  • ALTIN 2455.475
  • ...
İşgalci siyonistlerin Gazze'de hastaneleri bombalaması Adana’da protesto edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimi, Gazze'de binlerce yaralının tedavi gördüğü 2 farklı hastaneyi ağır bombalarla havadan vurması sonucu binden fazla Filistinli Müslüman şehit oldu.

Hastaneleri bombalayarak savaş ve insanlık suçu işleyen işgal rejimini lanetlemek üzere Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) ve HÜDA PAR Adana İl Başkanlığının çağrısıyla ABD konsolosluğu önüne yüzlerce vatandaş akın etti. Asri mezarlık önünde toplanan kalabalık uzun araç konvoyu oluşturarak konsolosluk önüne geçti.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Konsolosluğu önünde toplananlara hitap eden konuşmacılar, halkı Müslüman olan Ülke liderlerine harekete geçmeleri çağrısında bulundu.

"Onların anladığı dilden konuşacağız                   

Protestoda bir konuşma gerçekleştiren Adana Sivil İnisiyatif Meclis (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan, işgalci siyonistlerle mücadelede sosyal medyanın aktif kullanılması gerektiğin söyledi.

Eraslan, "HAMAS mücahitlerine dokunmuş, selamlaşmış, dualaşmış birisi olarak söylüyorum. Onlarda ciddi bir cihat ruhu var. Bu ruhu biz de kuşanmaya devam ediyoruz. Öfkemizi diri ve sağlam tutalım. Somut adımlar atacağız. Onların anladığı dilden konuşacağız. Türkiye'yi biz sallayalım, tweetlerimizle ve sosyal medyalarımızla." dedi.

"Uluslararası kamuoyunu insanlığa davet etmekle değil, kurşunlarınızla, füzelerinizle ve ordularınızla yardım edin"

Müslüman öldürmenin bedelini bir gün işgalci siyonistlere ödeteceklerini vurgulayan Yazar Abdülaziz Kıranşal, İslam Ülke liderlerine de kınamanın ötesinde bir şey yapmaları çağrısında bulundu.

İşgalci siyonist rejime seslenen Kıranşal, "Bugün hastanede olduğu gibi öldürmüş, şehit etmiş olduğunuz her çocuğun hesabını tek tek soracağız. Buradan 57 İslam ülkesinin liderlerine de sesleniyorum: 'Makamlarınız, mevkileriniz, petrolleriniz, dolarlarınız sizin olsun. Biz, bugün sizden adam gibi icraat bekliyoruz. Bugün de harekete geçmeyecekseniz, bu hastanedeki şehit edilen Müslümanların hesabını sormayacaksanız bilin ki bu saatten sonra, o koltuklarda oturmanızın bizim için hiçbir anlamı olmayacak.' İslam ülkelerinin liderlerine sesleniyorum: 'Eğer, Filistin'e, Gazze'ye yardım edecekseniz uluslararası kamuoyunu insanlığa davet etmekle değil, kurşunlarınızla, füzelerinizle ve ordularınızla yardım edin.' " diye konuştu.

"Onlara gelecek azap sabahtır, sabah da yakın değil midir?"

Filistin'de her gün yeni bir vahşete ve katliama maruz kalındığını ifade eden Medeniyet Vakfı Başkan Yardımcısı Serdar Gürbey, "Biz bunların ilk olmadığını biliyoruz. Şurada, Amerika Konsolosluğuna sesleniyoruz ve Cenabı Allah'ın şu ayeti ne hatırlatıyoruz: 'Deki ey kâfirler yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz.' Onlara gelecek azap sabahtır, sabah da yakın değil midir?" ifadelerini kaydetti.

"israilin anladığı tek bir dil var, o da güç"

Protesto da bir konuşma gerçekleştiren HÜDAPAR Hatay İl Başkanı İsa Emre, "Ben, köpeğe ısırma diyemem, canavara parçalama diyemem ama bu ülkeyi yönetenlere sesleniyorum: 'Ey bu ülkeyi yönetenler, Allah için ne zaman eliniz harekete geçecek? Bu ülkenin idarecileri, israilin anladığın tek bir dil var, o da güç. Başka hiçbir dilden anlamaz onlar. Daha ne bekliyoruz? Allah için ordularımız Aksa'ya ne zaman gidecek? Daha ne kadar çocuklarımız parçalanacak? Ne kadar daha şehirlerimiz bombalanacak? Allah için ne zaman ayağa kalkacağız? Yetmez mi artık?" şeklinde konuştu.

Filistin'de Gazze'de şehit düşenlerin gayretlerini arttırdığını kaydeden Köklü Değişim Adana Medya Memsilcisi Aziz Terzi, "Şehit olan kardeşlerimizle izzetleniyoruz, gurur duyuyoruz. Bugünden sonra zillet bizden uzaktır. Buradan, ümmetin önünü açın diyoruz." ifadelerini kullandı.

"Ya izzetle öleceğiz ya da zillet içinde yok olup gideceğiz"

Artık duanın değil, fiili harekete geçmenin gerektiğini gerektiğine vurgu yapan Siyer Araştırma Derneği Başkanı Sinan Konuk, sözlerine şöyle devam etti:

"Bütün dünya, Türkiye'deki bütün insanlar bilsin ki bundan sonra israilin ne kadar adamı varsa, ne kadar destekleyeni varsa, ne kadar taraftarı varsa artık hepsi açık hedeftir. Herkes tarafını belli etsin ve zalimler için, kimse onlara meyil etmesin. Hiç kimseden korkumuz yoktur. Tek bir canımız var, onunda ölüm saati bellidir. Bizim için iki tane tercih var; ya izzetle öleceğiz ya da zillet içinde yok olup gideceğiz. Geceniz mübarek olsun, intikamınız hep diri olsun."

"Hiçbir konsolos görevlisi, Adana'da rahat rahat dolaşamayacak"

Amerika Birleşik Devletleri ve israil'in görevlilerinin artık Müslümanların hedefinde olduğunu söyleyen Anadolu Gençlik Derneği Adana Şube Başkanı Enes Beyaz ise, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bundan sonra, buradan bütün kardeşlerimize sesleniyorum. Bu Siyonist katil köpekler, evlerinden buraya gelememeli. Ant olsun ki, buradan söylüyorum: 'Hiçbir konsolos görevlisi, Adana'da rahat rahat dolaşamayacak. Müslüman Filistinlilere hem bomba yağdıracaklar hem de aramızdan geçip, buraya gelip yerlerinde oturacaklar, vallahi izin vermeyeceğiz. Bu saatten sonra herkesin hedefi bütün Amerikalı, israilli görevlilerin tamamıdır. israil'e de sivil yoktur. israildeki bütün Siyonistlerin bir an önce gebermesi için HAMAS'a, Kassam Tugayları'na inşallah bütün İslam ülkeleri gerekli desteği versin. Mali olarak sıkıntı çekeriz, ekonomik krize gireriz, hepsini sineye çekeriz ama izzetimizle oynanmasına asla izin vermeyeceğiz, müsaade etmeyeceğiz. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir