• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Ankaralılar: Filistin için elimizden geleni yapmaya hazırız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara Anıtpark'ta düzenlenen "Soykırıma Hayır! Filistin'e Destek Siyonizme Lanet" mitinginde sık sık "Kahrolsun israil" sloganları atılırken Filistin için destek çağrısında bulunuldu.

Eyüp Uçar

işgalci siyonistlere lanet getiren Eyüp Uçar, "Allah Filistin'deki Müslümanlara yardım etsin inşallah. israilin de Allah belasını versin. Türkiye olarak Filistinlilerin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Filistin konusunda birlik ve beraber olma zamanı. Bu zaman birlik beraberlik zamanı. İslam devletlerinin birleşme zamanı." dedi.

Filistinli Mahmut Salim

Filistin'de ki Müslümanların çok zor durumda olduklarını belirten Filistinli Mahmut Salim, "Rejim israil her yere bomba atıyor. Pazarlara, okullara, hastanelere attıkları bombalardan birçok Müslüman şehit oluyor. Biz bu duruma üzülüyoruz. Filistinlere acil yardım edilmesi gerekir. Özellikle ilaç, tıbbi malzemeler ve suya çok ihtiyaçları var. Filistinliler olarak İslam ülkelerinden beklentilerimiz var. Bize dua edin. Filistin'i tek başına bırakmayın ve her zaman destek verin" ifadelerini kullandı.

"Ölüme kadar Filistin'e destek vereceğim"

Ercan Tanrıverdi

Son günlerde Filistin'de yaşanan olayları değerlendiren Ercan Tanrıverdi, "Son yıllarda yaşanan zulmün artmış şekli oldu. 50-60 yıldır Filistin'de bir zulüm yaşanıyordu. Her zaman Filistin'i destekleyeceğiz. Keşke bütün Müslüman ülkeler bir araya gelip bu zulme bir dur diyebilse. Her şeyi Allah'tan bekliyoruz ama bizim de bir şeyler yapmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Yasir Ala

Yasir Ala, "Filistin kardeşimiz olan bir ülke. Her zaman da kardeşimiz kalacak bir ülke. Filistin'e bütün İslam ülkelerinin destek vermesi gerekir. Ben her zaman hatta ölüme kadar Filistin'e destek vereceğim." dedi.

Mevlüde Yaşar

Filistin'de yaşanan olaylardan dolayı üzüntüsünü dile getiren Mevlüde Yaşar, Filistin için ellerinden gelen bütün yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir