• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HAMAS Liderlerinden Halid Meşal açıklamalarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMAS liderlerinden Halid Meşal, dün akşam El-Arabi kanalına açıklamalarda bulundu.

İşgalci siyonist rejimin sözde başbakanı Netenyahu'nun HAMAS'ı yok etme tehdidinin önemsiz olduğuna işaret eden Meşal, "HAMAS'ı yok etme sloganı daha önce de kullanıldı. Filistin direnişiyle işgalci siyonistler arasında geçmişte yaşanan savaşlarda da işgalciler sürekli HAMAS'ı yok etmekten bahsediyorlardı. Direniş Grupları tüm senaryolar üzerine çalışıyor." dedi.

Tüm bölgeyi korkutan işgalci siyonist rejim bu mu?

İşgalci siyonist rejimin kâğıttan bir varlık olduğunun görüldüğünü ifade eden Meşal, "Tüm bölgeyi korkutan işgalci siyonist rejim bu mu? 7 Ekim'de yaşadığı bozgundan ve Gazze tümeninin kısa sürede çökmesinden sonra düşman şoka girdi. Yenilgisini örtmek isteyen işgal siyonistler, zafer kazanmış görünmek için direnişe kucak açan masum sivillere intikam saldırıları düzenledi." ifadelerini kullandı.

"Siyonist işgalcilerin geleceği yok"

Aksa Tufanı'nın işgalci siyonist rejimi daha önce görülmemiş bir şekilde sarstığını ve bu sıralar kimsenin ateşkesten bahsetmediğini ifade eden Meşal, "Siyonist işgalcilerin geleceği yok. İşgalden kurtulmamız için bu bir fırsattır. Talebimiz büyüktür; işgalden kurtulmak istiyoruz. İşgalciler esir sayısı konusunda tahminlerde bulunuyor ve direniş gruplarının elinde esir takasına ve Filistinli esirleri işgal zindanlarından kurtarmaya yetecek miktarda esir bulunuyor." şeklinde konuştu. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir