• DOLAR 32.874
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2451.15
  • ...
Elazığlılardan Filistinlilere destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kovancılar'da yaşayan ve yıllardır KOAH hastası olan Aydın Yılmaz, Gazze'de yaşanan Batılıların bir olduğunu işgalci siyonistlere destek verdiklerini ve Filistin'e saldırdıklarını ama buna karşılık İslam Ülkelerinin buna tepkisiz kalmalarının kabul edilir bir yanının olmadığını belirtti.

Yılmaz sözlerinin devamında, "Bugün Gazze'dir yarın benim. Eğer ki bu Amerika, Rusya, Çin, Yahudiler İslam beldelerini bu şekilde vururlarsa ve Müslümanlar tepkisiz kalırsa böyle sıra ile bütün İslam ülkelerine vururlar. Amerika gemisinin bizim sınırlarımızda ne işi var? Biz hepimiz susuyoruz. Yarın Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bu zamanda olsa ve onu öldürseler biz yine susacağız. Birçok İslam beldesi vuruldu, kırıldı, ne oldu? İslam ülkelerini ezip geçiyorlar. Ey Araplar siz neredesiniz? Cübbe giymeniz boştur. Yapmamız gereken sırt sırta vermeliyiz. Hep beraber yürüyelim ölüm ise ölümdür. İslam yolunda, Allah yolunda, cihad yolunda kendimizi feda edelim. Çocuklarımız vurulur da evlatlarımız vurulur da biz burada susalım mı? seyredelim mi? Müslümanlar seyredebilir mi? Eğer seyrediyorsa bu Müslümanlık değildir." dedi.

İbrahim Çelikdemir

İbrahim Çelikdemir, İslam ülkeleri tam bir tepki vermedi. Aslında zalimlerin önünü kesmek için bugün tepki vermek tam bir fırsattır. Bu fırsat değerlendirilmez ve İslam ülkeleri tepki vermez ise bugün yaşananlar bizi de bir gün bulacak. Ayrıca İslam ülkelerinin terör şebekesi israile ambargo uygulamaları gerekiyor." 

"İslam Devletleri Gazze'yi Hazreti Hüseyin gibi yalnız bıraktı"

Hamza Bulut

Gazze'nin yalnızlığını Hazreti Hüseyin'in Kerbela'daki yanlızlığına benzeten Hamza Bulut şunları dile getirdi:

"Bir devletten hariç bütün İslam Devletleri Gazze'yi Hazreti Hüseyin gibi yalnız bıraktı. Müslümanların birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor. Batılılar birlik ve beraberlik içinde olduğu için ABD Dışişleri Bakanı israile gidip 'Ben bir Dışişleri Bakanı olarak değil, bir Yahudi olarak buraya geldim.' diyor. Nerede olursanız olun Ayet-i Kerim'e 'Müminler kardeştir.' buyuruyor. Ama kimseden bir ses çıkmıyor. Sadece bir pankart asıyoruz. Olması gereken Müslümanların destek vermesidir. Güç olarak destek veremiyorsak ekonomik destek vermemiz gerekiyor. Siyasi partiler mecliste güç gösterisi sergilemelidirler. Bugün emperyalizm ülkemizin SİHA'sını da düşürdü. Ülkemizde dil, renk fark etmez tüm kesimlerin bir araya gelerek emperyalizme karşı mücadele etmemiz gerekmektedir." dedi.

işgalci siyonistlerin malları boykot edilmeli ve konsoloslukları kapatılmalı

Çay ocağı işletmecisi Metin Akdoğan, Gazze'deki Müslümanların zor durumda olduklarını ama İslam ülkelerinin buna gereken tepkiyi veremediklerini, ilk etapta işgalci siyonistlerin mallarının boykot edilmesi ve konsoloslukları kapatılması gerektiğini belirtti. 

Mehmet Aydemir İran dışında ki İslam ülkelerinin liderleri Gazze'de yaşanan olaya tepkisiz kaldıklarını, bir avuç Filistinli mücahitlere karşı tüm batılı ülkelerin uçak gemileri ve askeri teçhizat göndermelerine karşılık Türkiye ve Arap Devlet Başkanlarının buna bir cevap vermekten bile aciz olduklarını belirtti.

Fransa'da yaşayan gurbetçi Sabit Aydemir, Gazze'de yaşanan soykırıma artık sözün tükendiğini, ABD'nin gönderdiği uçak gemisi dolayısıyla İran dışında İslam Ülkelerinin korkusundan ses çıkaramadığını buna karşın yaşadığı memleket Paris'te devletin Filistin'i destekleyen yürüyüşleri bile yasakladığını belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir