• DOLAR 34.29
  • EURO 37.518
  • ALTIN 2928.478
  • ...
Adana'da karakola kumar baskını
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Yüreğir ilçesinde, kaybolan kızının bulunması için Akıncılar Polis Merkezi Amirliğine giden bir vatandaşın, polislerin kendisiyle ilgilenmek yerine bu memurların kumar oynamakla meşgul olduklarını belirterek şikayette bulunması üzerine karakola baskın düzenlendi.

Yapılan şikayet sonucu emniyet ekipleri tarafından karakola baskın düzenlendi.Karakolda görevli polisler dışarı çıkarılıp arama yapıldı.Vatandaşın, "Kumarı bilgisayardan oynuyorlardı" şeklindeki ifadesi üzerine, polis merkezinin bilgisayarları tek tek incelendi. Yapılan incelemede, internet üzerinden para karşılığı kumar oynandığı tespit edildi.

Bilgisayarın kullanıcısı olan ve kimliği açıklanmayan polis memuru da vatandaş tarafından teşhis edilince görevliler bilgisayara el koyarak kumar oynadığı belirtilen memur hakkında soruşturma başlattı.


Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda rencide olduklarını ileri süren polis memurları savcılığa şikayette bulundu. Olay üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü inceleme başlattı. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir