• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Batman esnafından Filistin'e anlamlı destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin'de yaşanan siyonist zulme ve katliama dikkat çekmek amacıyla çarşı meydanına dev Filistin bayrağı asan esnaf aynı zamanda sözde israil bayrağını ilçenin en işlek caddesinde yere çizerek yapılan katliam ve zulme karşı tepkilerini gösterdi.

Sasonlu esnaf iş yerlerinin camına 'Bugün ki gelirimiz Filistinli kardeşlerimiz içindir' afişleri asarak Umut Kervanı Vakfının başlatmış olduğu kampanyaya destek olduklarını belirtti.

"Tüm esnafları bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz"

Bir günlük gelirlerini Filistin'e bağışlayarak kampanyaya katılım sağlayan esnaf Bayram Çelik ; "Sason Peygamber Sevdalıları olarak, bugünkü gelirimizi Filistinli Mücahid kardeşlerimize bağışlayacağız. Tüm esnafları bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Malını vermeyen canını hiç veremez. bu yüzden herkesi Umut Kervanı Vakfına bağış yapmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

"Bir günlük satışımızın tamamını kardeşlerimize bağışlıyoruz"

Yardım kampanyasına katılan bir diğer esnaf Heves Aksoy ise şunları söyledi: "israil ve Amerika Filistinli kardeşlerimizin topraklarını işgal etti. Orda ne işleri var defolup gitsinler. Filistinli kardeşlerimize bir nebze de destek olmak için bir günlük satışımızın tamamını bağışlayarak kardeşlerimize desteklerimizi sürdüreceğiz." (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir