• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
İran'dan yeni açıklama: Direnişin eli tetikte!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Abdullahiyan Lübnan'da gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından yaptığı basın toplantısında, ''Direniş liderlerinden sahadaki durumun iyi ve direnişin moralinin yüksek olduğunu öğrendim. Direniş Siyonist rejime karşı her türlü senaryo için gerekli hazırlığa sahip. Her türlü durumda kararı direniş verecek. Ateşkes olması halinde şartları direniş koyacak.

Tüm cephelerdeki direniş  mümkün olan tüm senaryoları değerlendiriyor. Sıfır saati,  savaş  suçlarının devam etmesi durumunda direniş tarafından ilan edilecek.

ABD'nin savaşa müdahil olması, Siyonist rejimin en kötü durumda bulunuyor olmasından kaynaklanıyor. Yeni bir cephenin açılması konusuna gelince... her türlü gelişme sahada yaşanacak duruma bağlı.

Tüm senaryolar için planlamalar yapıldı ve eller tetikte. BM'nin ve uluslararası toplumun ve Siyonistleri destekleyenlerin geç kalması halinde Direniş Ekseni uygun zamanda cevabı verecek. Benim direniş liderleriyle yaptığım görüşmelerden anladığıma göre Direniş, tayin edici, pişman edici ve siyonist rejimin şu anki haritasını değiştirici bir cevap verecek.'' ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir