• DOLAR 32.206
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2506.733
  • ...
95 yaşındaki alçak siyonist Hitler'e rahmet okuttu! Anneleri, çocukları öldürün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KATLİAM ÇAĞRISI

Siyonist rejim ordusunda yedek subay olarak görev yapan 95 yaşındaki Ezra Yachin, "eli silah tutan her Yahudi'yi" Filistinlileri katletmeyi ve "onların geçmişini silme" çağrısı yaptı.

"GERİDE BİR KİŞİ BİLE BIRAKMAYIN"

Muzaffer olun ve hepsini öldürün. Geride bir kişi bile bırakmayın. Hafızalarını silin. Ailelerini, annelerini, çocuklarını hepsini yok edin. Bu hayvanlar artık yaşayamaz. Bugünlerde artık mazeretimiz yok. Hizbullah yarın hava saldırısı yapabilir.

"ARAP KOMŞUNUZ VARSA BEKLEMEYİN. EVİNE GİDİN VE ÖLDÜRÜN ONLARI"

Araplar da bize saldırabilir. Durmamamız lazım. Her bir Yahudi silahlanıp onları öldürmeli. Arap komşunuz varsa beklemeyin. Evine gidin ve öldürün onları. Saldırın, onların hava saldırısı yapıp Demir Kubbe'nin aktif olmasını beklemeyin. Öncesinde saldırın onlara. İşgal etmek istiyoruz ama öncekiler gibi değil. Girip önümüze gelen her şeyi yok etmek istiyoruz. Evlerini tek tek yerle bir etmek istiyoruz. Bütün gücümüzle toptan imha! Gireceğiz ve yıkacağız. Sizin de gördüğünüz gibi. Daha önce yaşamadığımız şeylere şahit olduk. Bombaları bırakalım ve haritadan silelim onları. Evlerini tek tek yerle bir etmek istiyoruz. Bütün gücümüzle toptan imha! 

"PEYGAMBERLERİN SÖYLEDİKLERI GERÇEKLEŞMEK ÜZERE"

Gireceğiz ve yıkacağız. Sizin de gördüğünüz gibi. Daha önce yaşamadığımız şeylere şahit olduk. Bombaları bırakalım ve haritadan silelim onları. Bütün peygamberlerin söyledikleri gerçekleşmek üzere.

ŞU ANA KADAR 1900 KİŞİ ŞEHİT OLDU

Filistin Sağlık Bakanlığı, zalim işgalcilerin saldırılarında Gazze'de 614’ü çocuk, 370’i kadın 1900 kişinin şehit olduğunu, 7 bin 696 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Batı Şeria'da da işgalci güçlerinin ve işgalci yerleşimcilerin saldırılarında 52 Filistinlinin şehit olduğunu, yaklaşık 619 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

Siyonist rejimin saldırılarında ayrıca Gazze'de 9 ve Lübnan'da ise 1 gazeteci yaşamını yitirmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir