• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
HÜDA PAR ve Saadet Partisi İl Başkanları "Özgür Filistin Mitingi" için buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzzeddin el-Kassam Tuygayları'nın 7 Ekim'de işgal rejimine yönelik başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonuna dünyadan ve Türkiye'den destek çığ gibi büyüyor.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde Filistin gündemiyle Saadet, Gelecek ve Yeniden Refah Partisi genel başkanlarıyla bir görüşme gerçekleştirmiş, görüşmelerin ardından İstanbul'da ortak bir miting kararı alınmıştı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun aldığı ortak karar sonrası partilerin teşkilatlarında da hummalı bir çalışma başladı.

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda yapılması planlanan dev mitingin, yapılan değerlendirmeler sonucunda Maltepe Etkinlik Alanı'nda yapılması kararlaştırıldı.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Pazar günü Maltepe Etkinlik Alanı'nda ortak düzenleyecekleri "Özgür Filistin Mitingi" için koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

İl başkan yardımcılarının da katıldığı koordinasyon toplantısında, bu pazar günü saat 14:00'te yapılacak "Özgür Kudüs Mitingi" hakkında istişarede bulunuldu.

Partilerin il başkanlıklarının tüm teşkilatlarıyla pazar gününe kadar miting ile ilgili sahada farkındalık ve davet çalışmalarına devam edeceği belirtildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir