• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı'ndan Filistin için "Acil Yardım" çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başlattıkları "Acil Yardım" çağrısına ilişkin videolu bir mesaj yayımlayan Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, " Gün, Filistin ile dayanışma günüdür. Gün, bedenimizden bir aza olan Filistinli kardeşlerimizin yaralarını sarma günüdür. Tüm Müslümanları müjdeliyoruz. Aksa için doğacak şafak vakti pek yakındır. Aksa için somut adım atma vaktidir." dedi.

"Gün, Filistin ile dayanışma günüdür"

Kurtaran, "Umut kervanı İnsani Yardım Vakfı olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da Filistinli kardeşlerimizin yanında olacağız. Umut Kervanı ailesi olarak Filistinli kardeşlerimizin acısını paylaşıyor, mücadelelerine destek veriyoruz. Gazze içi başlattığımız acil yardım çağrısı ile tıbbi malzeme başta olmak üzere gıda, hijyen seti, hastane ve ambulanslara yakıt, nakdi ve kira yardımı ile kardeşlerimize hızlı ve acil tedarikte bulunarak yaralarını sarmak istiyoruz. Bu konuda halkı Müslüman olarak tüm ülkelere sesleniyoruz! Gün, Filistin ile dayanışma günüdür. Gün, bedenimizden bir aza olan Filistinli kardeşlerimizin yaralarını sarma günüdür." diye konuştu.

"Aksa için doğacak şafak vakti pek yakındır"

Müslümanların Allah yolunda kaybedecek bir şeylerinin olmadığını belirten Kurtaran, "Şehadete erenler yüksek bir makama ulaştılar. Bizler de onların bıraktığı yetimlere sahip çıkmayı üzerimize bir borç ve sorumluluk olarak biliyoruz. Yardım Allah'tandır, zafer yakındır. Tüm Müslümanları müjdeliyoruz. Aksa için doğacak şafak vakti pek yakındır. Aksa için somut adım atma vaktidir. Mallarımız, canlarımız ve ruhlarımızla Filistinlilerin yanındayız. Her geçen gün şehit sayısı artıyor. Rabbim şehadetlerini kabul etsin. Yaralı olan kardeşlerimize de Allah'tan şifalar diliyoruz. Filistin ve Aksa davasında her zaman kardeşlerimiz yanında olacağız." şeklinde konuştu. (İLKHA)

 





Bu haberler de ilginizi çekebilir