• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO), tüm tüccar ve hemşehrilerine yönelik, 'Ticarette Başarının Yolları ve Kriz Yönetimi' hakkında 13 Ekim Cuma günü saat 19.30'da Kültür Mahallesi'nde bulunan Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda seminer düzenleyecek.

Daha öncede esnafa yönelik farklı seminerler düzenlediklerini belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Esnafımızın ticaretlerinde daha başarılı olmaları ve başarılı ve becerikli olan iş adamlarının esnafımıza tecrübe ve birikimlerini paylaşmalarının faydalı olacağını düşündüğümüz için böyle bir seminer organize etmeyi düşündük. Bunun gibi seminerler çok kıymetlidir ve her esnafın istifade etmesine açıktır.

Ticarette başarının yollarının neler olduğu ve kriz anında nasıl yönetim anlayışı olması gerektiği konular hakkında seminer verilecektir. Tüm STK, oda üyeleri, esnafımızı ve hemşehirlerimize çağrıda bulunarak seminere katılmalarını ve bu gibi programlardan faydalanmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)