• DOLAR 34
  • EURO 37.858
  • ALTIN 2820.514
  • ...
İşgalci ABD ve emperyalist batılı ülkelerden eli kanlı siyonistlere tam destek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci ABD ve emperyalist batılı ülkeleri Aksa Tufanı operasyonu sonrası hezimete uğrayan siyonistelerin başlatmış olduğu soykırımın arkasında olduklarını ve bu anlamda siyonistelere tam destek vereceklerini belirttiler.

ABD, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere liderleri, "Önümüzdeki günlerde, İsrail'in kendini savunabilmesini sağlamak ve nihayetinde barışçıl ve entegre bir Orta Doğu bölgesinin koşullarını oluşturmak için müttefikler ve İsrail'in ortak dostları olarak birlik ve koordinasyon içinde kalacağız." mesajını paylaştı.

Aksa Tufanı operasyonu ve sonrasında gelişen olaylarla ilgili bir araya gelen İşgalci ABD Başkanı Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, ve İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, yaptıkları görüşmenin ardından ortak bildiri yayımladı.

Emperyalist batılı devletlerin siyonistlere her türlü desteği vermesi ve tüm katliamlarına arka çıkmasına rağmen Müslüman ülkelerin birlik olup HAMAS’a tam destek vereceklerini açıklamamaları, Türkiye dahil birçok Müslüman ülkenin sadece itidal çağrısı yaparak işgal rejimine karşı net bir tavır ortaya koymaması ise Müslüman halkların tepkisini çekmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir