• DOLAR 32.299
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2425.652
  • ...
Filistin'de son durum! Siyonist Bakan: Lübnan, Suriye ve İran da dahil olmak üzere..
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hamas'ın operasyonuyla sarsılan İşgal rejiminin savaş uçakları, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerini bombalıyor. İşgalcilerin 11 katlı bir binayı hedef aldığı anlar görüntülendi. Siyonist rejim ayrıca Lübnan sınırındaki bölgeleri de top mermileriyle hedef alıyor. 

HİZBULLAH SİYONİSTLERİ VURDU

Siyonist rejim - Lübnan sınırında siyonist orduya ait gözlem kulesi havan topu ile vuruldu. Lübnan Hizbullahı'ndan yapılan açıklamada  ''işgal altındaki  Şeba Çiftlikleri bölgesindeki 3 israil  alanını hedef aldık'' denildi. Hizbullah, saldırının çok sayıda top ve güdümlü füzeyle yapıldığını ve hedeflerin doğrudan vurulduğunu açıkladı.

Hizbullah liderlerinden Şeyh Muhammed Yezbek, ''Bugün fetihlerin kaçınılmaz olduğu gözüküyor.'' açıklamasında bulundu. 

Siyonist basında yer alan haberlerde ordunun, Lübnan sınırına yakın bölgelerdeki siyonistlere  kapalı alanlardan çıkmama talimatı verdiği bilgisi yer aldı. 

CAN KAYBI ARTTI

 Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı siyonist rejimin  Gazze'ye saldırılarında 313 kişinin yaşamını yitirdiğini, 1990 kişinin yaralandığını açıkladı.  Gazze Şeridi'nden düzenlenen saldırılarda yaralanan siyonistlerin sayısı da 1864'e çıktı. Ölü siyonist sayısı da 350 olarak açıklandı. 

SİYONİST ORDUDAN AÇIKLAMA

Siyonist ordunun resmi Telegram kanalından yapılan açıklamada, siyonist Savunma Bakanlığı'na bağlı kuvvetlerin, Hamas hareketinin istihbarat karargahı da dahil olmak üzere Gazze Şeridi'ndeki 10 Hamas hedefine saldırı düzenlediği bildirildi.

Yazılı açıklamada, “Bir süre önce İsrail Savunma Kuvvetleri, terör örgütü Hamas'a ait 10 hedefe saldırdı. Hedefler, Gazze Şeridi'nde terör örgütü Hamas'ın kullandığı çok katlı binalarda bulunuyordu” ifadelerine yer verildi.

SİYONİST REJİM ÖLEN 26 ASKERİNİN KİMLİĞİNİ AÇIKLADI

Siyonist rejim ordusu, 7 Ekim Cumartesi sabahından bu yana Gazze Şeridi'nden düzenlenen saldırılarda ölen 26 askerin ismini paylaştı.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, ölen 26 askerin isimlerinin yayınlanmasına izin verildiği, ölenlerin ailelerine de bilgi verildiği belirtildi. işgal ordusu , resmi internet sitesinde öldürülen askerlerinin isim ve fotoğraflarının yer aldığı bir bağlantı paylaştı. İşgalci  radyosundan yapılan açıklamada ise ölenler arasında Nahal Tugayı Komutanı, Tekşuf Taburu Komutanı, Maglan Birliği Komutan Yardımcısı, bir bölük komutanı ve iç cephe komutanlığında bir grup liderinin bulunduğuna dikkat çekildi.

SİYONİST BAKAN: LÜBNAN, SURİYE VE İRAN DA DAHİL OLMAK ÜZERE..

Siyonist rejimin  Savunma Bakanı Yoav Galant, "Lübnan, Suriye ve İran da dahil olmak üzere tüm cephelerde açık çatışma söz konusu." açıklamasında bulundu. 

-Siyonist rejimin Jalameh askeri kontrol noktası Filistinli direnişçiler tarafından ateşe verildi.

-Aşkelon'un güneyindeki Mavkim bölgesinde siyonist rejim ordusu ile Hamas güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

-Aşkelon’da 15 siyonist öldürüldü, İçinde siyonistlerin  bulunduğu bir araç kaçırıldığı bildirildi

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir