• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Şanlıurfa'dan "Aksa Tufanı" operasyonuna destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfalılar, HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugaylarının siyonist işgal rejimine karşı başlattığı Aksa Tufanı'na destek amacıyla bir araya geldi.

Balıklıgöl Dergâh Camii'nde kılınan namazın ardından Kudüs için dualar edildi.

Mescid-i Aksa için canlarını vermeye hazır olduklarını belirten halk, bir basın açıklaması düzenledi.

Yapılan basın açıklamasını Anadolu Gençlik Derneği Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Vurdu okudu.

Vurdu, "Büyük israil hayalinden vazgeçmeyen, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden her fırsatta vahşetini sergileyen, uluslararası sularda 10 vatandaşımızı katleden israille normalleşmek, işlenen bütün suçlara fiilen ortak olmaktır. Atılan yanlış siyasi adımların bedelini Filistin halkı ödemektedir. Müslüman toprağı olan Kudüs’ü başkent olarak ilan eden israil, Kudüs'te mahalleleri boşaltmakta, Gazze’de ablukayı sürdürmekte, Batı Şeria’da Müslümanların arazileri üzerinde yeni yerleşim yerleri açmaya devam etmekte, Mescidi Aksa’ya yönelik tecavüzlerini günbegün arttırmaktadır." dedi.

Siyonist rejimin başkentinin cehennemin dibi olduğunu ifade eden Vurdu, "Terör devleti israil bir taraftan insanlık ve hukuk değerlerini hiçe sayarak işgal ve yıkımlara devam ederken, normalleşme çalışmalarıyla fiillerini meşrulaştırmaya çalışmaktadır. Eski Amerikan başkanı Trump döneminde, israil’in başkentinin Kudüs olarak ilan edilmesi, Yüzyılın Antlaşması ve İbrahim Antlaşması gibi, özelde Filistin’in genelde İslam dünyasının aleyhine olan normalleşme çalışmaları başlatılmıştır; israil’in başkenti ne Kudüs, ne de Telaviv’dir, israil’in başkenti cehennemin dibidir!" ifadelerini kullandı.

Vurdu, son olarak şunları söyledi: "Ey Allah'ın lanetlediği kavim, ey israil; ne kadar zulmederseniz edin, ne kadar kan dökerseniz dökün, Mescidi Aksa’yı, Kudüs’ü, Filistin'i bizden koparamayacaksınız! İşte biz aksa için canını vermeye hazır on binler yüzbinler milyonlar olarak daima karşınızda olacağız. Tarih sahnesinden silinip gideceğiniz güne kadar sizinle mücadele edecek, kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. İşte bu sabah olduğu gibi hiç beklemediğiniz bir anda sizi bu coğrafyadan söküp atacağımız günler yakındır." (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir