• DOLAR 32.794
  • EURO 35.191
  • ALTIN 2444.874
  • ...
Ankara'da Filistin'deki "Aksa Tufanı"na destek açıklaması yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı, Mescid-i Aksa davası için mücadele veren Filistinli Müslümanların, siyonist çetelerin vahşet ve zulümlerine karşı "Aksa Tufanı" adıyla başlattıkları büyük taarruza destek amacıyla bugün yatsı namazına müteakip basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Yapılacak basın açıklamasıyla ilgili HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı tarafından şu açıklama yapıldı:

"Kitlesel etkinliğe davet! Rabbimize hamdolsun ki, Mescid-i Aksa davası için mücadele veren Filistinli kardeşlerimiz, siyonist çetelerin vahşet ve zulümlerine karşı 'Aksa Tufanı' adıyla büyük bir taarruz gerçekleştirmiş ve önemli bir zafer elde etmişlerdir. Bu zaferlerine destek olmak, sahip çıkmak tüm dünya Müslümanlarının boynunun borcudur. Haydi Müslümanlar! Mescid-i Aksa'nın, Filistinli kardeşlerimizin ve başlatılan 'Aksa Tufanı' hareketinin yanında olduğumuzu haykıralım. Siyonist zulüm ve vahşete dur diyelim! Bu münasebetle kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk, tüm Ankaralı halkımızı bugün saat 20.00'de yatsı namazı çıkışı Hacı Bayram Veli Camii avlusunda yapılacak etkinliğimize davet ediyoruz."

Basın açıklaması bugün (7 Ekim) saat 20.00'da yatsı namazı sonrası Hacı Bayram Veli Cami'sinde basın açıklaması ve ardından yapılacak dua ile son bulacak. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir