• DOLAR 32.697
  • EURO 35.186
  • ALTIN 2454.868
  • ...
İyi Parti'nin Eskişehir adayı belli oldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yüksek Hızlı Trenle geldiği Eskişehir'de partisinin il başkanlığını ziyaret eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kentteki bir otelde düzenlenen "Eskişehir Teşkilat Buluşması"nda yaptığı konuşmada, milliyetçi, demokrat, kalkınmacı bir parti olduklarını söyledi.

Akşener, yerel seçimlerde tek başına gireceklerini söylemelerinden bu yana yaşadıkları gelişmeleri hatırlatarak, "Aynı sözleri farklı farklı en birbirinden nefret edenlerden duyduk. Gerçekten komediydi. Bir taraf diyor ki 'AK Partiye yanlıyorlar'. 'Evet' yapıyor birileri. Öbür taraf diyor ki 'Zaten bunlara güven olmaz. El artırıyorlar.' Ne kadar derin bir nefret varmış." değerlendirmesinde bulundu.

Seçimi kazanmakta ittifak sisteminin başarılı olmadığını gördüklerini dile getiren Akşener, "An itibarıyla rahmetli Elçibey'in dediği gibi 'özü başımıza', yalnız başımıza seçime gideceğiz ve göreceğiz. Melih, boyun kaçmış, kilon kaçmış hep beraber göreceğiz. Bu arada benim boyum kaçmış, kilom kaçmış, hep beraber göreceğiz." ifadesini kullandı.

Meral Akşener, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın ve merkez Odunpazarı ilçesi Belediye Başkanı adayı Emine Edizgil ile fotoğraf çektirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir