• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Adana Umut Der Binlerce Ailenin Umudu Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Organize ettiği yardım faaliyetleriyle ildeki muhtaçların umudu haline gelen Adana Umut-Der Gıda Bankası, Ağustos ayı faaliyet raporunu yazılı bir açıklama ile kamuoyuyla paylaştı.

 

Yapılan açıklamada, gıda, giyim, mutfak malzemesi, ev araç-gereçleri ve nakit para gibi kalemlerde toplam bin 4 yüz 59 aileye yardım yapıldığı bildirildi.

 

Geçtiğimiz aylarda, özellikle Suriye`deki iç savaştan kaçan mültecilere yaptığı yardımlarla Birleşmiş Milletler`in de dikkatini çeken Adana Umut-Der Gıda Bankası, Ağustos ayını da boş geçirmedi. Ay içerisinde bin 150 aileye gıda, 2 yüz 80 aileye giyim,10 aileye mutfak, 4 aileye beyaz eşya ve 15 aileye toplamda 6 bin 300 TL`yi bulan para yardımında bulundu.

 

Yapılan yardımların maddi karşılığının 53 bin 246 TL olduğu bildirilen açıklamada, bu yardımların devamının gelebilmesi için, hayırsever vatandaşların yardımlarının önemine değinilerek, bin 4 yüz 59 aileye yardım yapıldığı halde, yardım yapamadıkları aile sayısının da azımsanmayacak kadar çok olduğu ifade edilip, zengin vatandaşlardan yardım talep edildi. (Yunus Emre - İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir