• DOLAR 34.28
  • EURO 37.694
  • ALTIN 2912.471
  • ...
HÜDA Par Van İl Teşkilatı`ndan Küçük Sanayi Kooperatifine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 VAN - Hür Dava Partisi (Hüda Par) Van İl Teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Başkan Yardımcıları Fevzi Doğan, Faruk Tasan Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Yaşar Hamzadayı`yı ziyaret ettiler. İl Başkanı Av. Rasim Sayğın ve heyetini Başkan Hamzadayı ve beraberindekiler karşıladı.

HÜDA PAR tüm halkaları temsil etmeye adaydır 
HÜDA PAR İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Hür Dava Partisi`nin programını ve amaçlarını Kooperatif Başkanı Yaşar Hamzadayı ve beraberindekilere anlattı.

Başkan Sayğın, " Türkiye`de çok sayıda siyasi parti olmasına rağmen özünde İslam olan bir parti yoktu. İslam`ı ve Müslüman halkımızın tamamını temsil eden siyasi bir partinin olması büyük bir eksiklikti. Müslüman Kürt halkını temsil eden partinin halkın inancını da göz önüne alarak hareket etmesi gerekir. Bundan dolayı HÜDA PAR ülkemizdeki tüm halkları temsil edeceği gibi Kürt halkını gerçek manada temsil etmeye adaydır. Diğer önemli bir sorunda Türkiye genelinde maddi kalkınma olmasına rağmen manevi alanda büyük bir boşluğun olmasıdır. HÜDA PAR olarak ülkemizin manevi geleceğini inşa etmeye adayız" dedi.

Faruk Tasan Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Yaşar Hamzadayı`yı`da "Partiniz hayırlı olsun, inşallah bu anlattığınız mevcut boşlukları doldurur ve milletimize hayırlı yolda hizmet edersiniz." diyerek çalışmalarda başarılar temennisinde bulundu.

Başkan Hamzadayı`ya parti programının sunulmasıyla ziyaret sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir