• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Türkiye Aile Meclisi'nden velilere okul aile birliklerinde görev alma çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Okul aile birliklerinde devam eden seçimlere katılma ve bu birliklerde görev almak için ailelere çağrıda bulunan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, İLKHA muhabirine yaptığı değerlendirmede, gelecek nesillerin korunması, ahlaklı bireyler yetiştirilmesi için bunun bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Okul ve aile arasındaki işbirliği arttırılmalı

Çevik, "Türkiye Okul Aile Birliği olarak tüm velilerimizi okul aile birliği yönetimlerinde vazife almaya davet ediyorum. Ekim ayı sonuna kadar okul aile birliği seçimleri olacak. Bu seçimlerde önce aile, önce ahlak, genetiği ile oynanmış aile medeniyetimizin yeniden inşası için faaliyetler yapabiliriz. Seminerler, sohbetler, yarışmalar yapabiliriz. Okul ile aile arasındaki işbirliğini arttırmak için buna mecburuz." dedi.

Var olan sorunlar eğitim sistemi ile düzeltilebilir

Okullarda başlatılan ÇEDES (çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum) projesini desteklediklerini aktaran Çevik, "Türkiye'de bir tehdit var. Ne istihdam ne eğitim ne yerleştirme... Çocuklarımız sorumsuz bir şekilde yetiştiriliyor. Eğer Türkiye'de hala kandil terörü varsa, hala gıda stokçuluğu varsa, sokaklarımıza çıkamaz olmuşsak, teşhircilik ve tacizcilik varsa bunu ancak eğitim sistemiyle düzeltebiliriz." diye konuştu.

"Ailemizi inşa etme seferberliğinde el ele vererek başarılı olabiliriz"

Çevik, "Okullarda matematik, fizik, kimya öğretilir. Ailede önce ahlak-edep öğretilir. Okul ile aile işbirliği yaparsa neslimizi, dinimizi, devletimizi, ailemizi ve insanlığı kurtarmak mümkün. Aileye sahip çıkarsak sadece Türkiye'ye değil dünyaya da sahip çıkarız. Eğer feministler okul aile birliğinde vazife alırsa aileyi ifsat eden faaliyetler yapacaklar. Dolayısıyla biz hem bunlara dur demiş olacağız hem de anayasanın 41'inci maddesi olan 'ailenin korunması' için devlet-millet işbirliğiyle, sivil toplum ile aile ve velilerle hep birlikte ailemizi inşa seferberliğinde, varoluş savaşında başarılı olacağız inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir