• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı'nın ifadeye çağrılmasına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, Müslümanlar için kutsal olan Ramazan ayını hiçe sayarak yapılan LGBT propagandası içeren faaliyetlere karşı açıklamalarda bulunmuş ve bu saygısızlığa tepki göstermişti.

Gök, bu açıklaması üzerine ifadeye çağrıldı. Gök'ün ifadeye çağrılmasına tepki gösteren Gaziantep Gönüllü Kuruluşları yazılı açıklamada bulundu.

Kuruluşlar, yaptığı yazılı açıklamada, "Tüm dünyada nesli ifsat etmeye çalıştıkları gibi Gaziantep'te de LGBT propaganda faaliyetlerine karşı tüm STK'lar adına Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gök basın açıklaması yapmıştı. Ne yazık neslimizi muhafaza için yaptığı bu açıklamadan dolayı Sayın Ahmet Gök ifade vermeye çağırılıyor. Ülkemiz ve halkımız adına şer odaklarına karşı duruş ortaya koyanların ifade vermeye çağırılması vahim bir durumdur." ifadelerini yer verdi.

"Bu tam bir fecaattir. Diğer bir ifadeyle, köpekleri salıp taşları bağlamaya çalışmaktır"

https://ilkha.com/gundem/birileri-musluman-mahallesinde-salyangoz-sattirmaya-calisiyor-16849

"Arkasına maddi ve manevi olarak iç ve dış şer odaklarını alıp, ailemizi ve çocuklarımızı hedefe koyarak toplumu bozmak isteyenlerin her türlü sapkın eylemine ses çıkarmayarak bunun yanlış olduğunu ve ailemizi, çocuklarımızı korumamız gerektiğini ifade eden şehrin en çok üyesi olan sivil toplum örgütünün başkanı sorgulanmak üzere ifadeye çağırılması kabul edilemez." şeklinde tepki verilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bu tam bir fecaattir. Diğer bir ifadeyle, köpekleri salıp taşları bağlamaya çalışmaktır. Toplumun ahlakını, kültürünü ayakta tutmaya çalışan bizler, sosyal medyadan ya da basın açıklaması yoluyla hakarete veya saldırıya uğradığında, hakaret edenler için düşünce özgürlüğü denilerek takipsizlik kararı veren yasalar, söz konusu eşcinsel ve sapkınlık propagandası yapan ve benzeri topluma aykırı oluşumlar olduğunda hemen harekete geçiyorsa burada bir sorun var demektir. İşte tam da bu sebepten dolayı ülkemizde iç ve dış şer odaklarını arkasına alarak toplumun genel ahlak ve aile yapısını bozmaya çalışan bu tür örgütler ve benzeri oluşumlar ile ilgili yasal düzenleme yapılmalıdır."

"Toplumumuzu ifsat edici şer odaklarından koruyacak yasal düzenlemeleri bir an önce yapmanız üzerinize verilmiş ciddi bir mesuliyettir"

Türkiye toplumunun yüzde 99'unun hassasiyetini paylaşan Gök'ün söz konusu basın açıklamasındaki ifadeleri destekledikleri belirtilen açıklamada yetkililere seslenilerek, "Çocuklarımızı, ailemizi ve toplumumuzu ifsat edici şer odaklarından koruyacak yasal düzenlemeleri bir an önce yapmanız milletimiz adına üzerinize verilmiş ciddi bir mesuliyettir. Ailenin Korunması Anayasa'nın 41, TCK'nın 220. Maddesi, terör finansman yasası vb. ilgili maddeler gereği cinsi sapık terör örgütlerinin insanlığa karşı soykırım suçundan cezalandırılmalarını, cemiyetlerinin kapatılmasını, mal varlıklarına kamu adına el konulmasını talep ediyoruz." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir