• DOLAR 32.201
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2411.871
  • ...
Kabine ne zaman toplanıyor? Kabine toplantısı ne zaman? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı gündeme gelecek mi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kabine toplantısı  26 Eylül Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında yapılacak.. Toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınacak.. 

EMEKLİNİN GÖZÜ KABİNEDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Cumhurbaşkanı Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı emeklilere yapılacak zam için çalışmalarını sürdürüyor. Kabine toplantısında emeklilere zam çalışmasının detaylarının masaya yatırılması bekleniyor. Söz konusu düzenleme Ekim ayında Meclise gelecek. 

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON VE BİLGİSAYAR

Binlerce üniversite öğrencisi  vergisiz telefon ve bilgisayar için bu toplantıyı bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine aylık 10 GB ücretsiz internet ile vergisiz cep telefonu ve bilgisayar desteğinin ayrıntılarını kabine toplantısı sonrasında paylaşacağını duyurmuştu. Çalışmanın detaylarının kabine toplantısının ardından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.. 

HAYAT PAHALILIĞIYLA MÜCADELE

Kabine toplantısının en önemli gündem maddesinin ekonomi olması bekleniyor. Orta Vadeli program, enflasyon hedefi ve hayat pahalılığıyla mücadelenin kabine toplantısında masaya yatırılması bekleniyor. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir