• DOLAR 32.418
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2403.383
  • ...
HÜDA PAR Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan güven tazeledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2012 yılında "Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" sloganıyla siyaset sahnesine çıkan HÜDA PAR, Şehitkamil 4'üncü Olağan İlçe Kongresi'ni gerçekleştirdi.

Divan Kurulu'nun oluşturulması ile başlayan kongrelerde, mali raporun okunmasının ardından seçime geçildi. Tek liste ile gidilen kongrelerde, mevcut Başkan Ekrem Kaplan, seçime katılan delegelerin tamamının oyunu olarak güven tazeledi.

Şahinbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreler, Hafız Mehmet Durmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Raporların okunmasının ardından HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Göçer ve Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan, selamlama ve açılış konuşması yaptı.

Kaplan, "8 Ağustos 2020 tarihinde şahsıma tevdi edilen İlçe Başkanlığı gibi şerefli bir görevi, yönetim kurulundaki kıymetli kardeşlerimiz ile beraber, üç yıldır bize güvenenleri mahcup etmemek ve bu kutlu hedefe ulaşmak için en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Salgın ve deprem gibi felaket ve musibetleri bu üç yıllık süre zarfında bütün vatandaşlarımız gibi bizde yaşadık. Bu süreçte toplumun yaralarını sarmak ve destek olmak için bütün üye ve gönüllülerimiz ile sahada canla, başla mücadele ettik. Teşkilat üyelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile birlikte HÜDA PAR'ın hayat veren mesajını, mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak, esnaf esnaf gezerek tanıtmaya ve anlatmaya çalıştık." dedi.

"Önümüzdeki dönemin HÜDA PAR'ı tanıtma değil, anlatma dönemi olduğunun farkındayız." diyen Kaplan, "Anlatmanın tanıtmadan daha zor olduğunun da farkındayız. Bu sebepten dolayı partimizin misyon ve hedeflerini daha iyi anlatabilmek için kendimizi her yönden geliştirmemiz gerektiğinin de farkındayız. Ümidini HÜDA PAR'a bağlamış, adaleti, eşitliği, kardeşliği, sevgi ve saygıyı bekleyen milyonlarca mazlum ve mustazafın olduğunun da farkındayız. HÜDA PAR'da siyaset yapmak, mücadele etmek bize göre şereftir. Çünkü şeref ve izzet Allah'ın yolundadır. HÜDA PAR'da verilen her görevi ibadet şuuru ile yapıyoruz. Bu çatı altında verilen en edna görevi, çıkar ve menfaate dayalı yapılan siyasete ve bunun neticesinde mecliste kazanılan ceylan derili koltuk ve makamlara tercih ederiz. İlçemiz de bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışma ve ziyaretlerde tespit ettiğimiz sorun ve sıkıntıları göz önünde bulundurduğumuzda HÜDA PAR'a ihtiyaç olduğunu müşahede ediyoruz. Sorun ve sıkıntıların çözümü için çareler üretip, müspet muhalefet yaparak ilgili merciler ile paylaşıyoruz. HÜDA PAR Şehitkamil teşkilatı olarak bütün birimlerimizle beraber yerel seçimlere hazırız. Genel Merkezimizin yerel seçimlerle ilgili alacağı her karar ve farklı senaryolara da hazırız. Son olarak bizleri kırmayıp kongremize teşrif eden değerli protokole ve bütün misafirlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir