• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şenol Güneş oyunu eleştirdi: "Oyun olarak bizden üstündüler"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlk yarının ortasından itibaren oyuna ortak olduklarını dile getiren Şenol Güneş, “Önde baskı yaparak durdurmaya çalıştık. Bizi hep kendi sahamıza hapsetmeye, kanatlardan getirdikleri ataklarla gole gitmeye çalıştılar. Zaman zaman bunda başarılı oldular. İlk yarının 15, 20 dakikada sahamızda daha fazla kaldılar. Korner sayısı da fazla oldu ki duran topları da iyi bir takımlar. İlk yarının ortasından sonra oyuna ortak olduk" dedi.

“BUGÜN İTİBARİYLE RAKİP BİZE ÜSTÜNDÜ”
Club Brugge’un kendilerine oyun üstünlüğü sağladığını dile getiren Şenol Güneş, “Özellikle ikinci yarıda kanatlardan getirdikleri ataklarda ki ortada Vanaken’i tutmak ve orta sahayı kontrol etmek için Ege’yi düşündük. O da gayet başarılıydı. Bir pozisyonda kaçırdı onda da golü yedik. Çünkü o da akıllı bir oyuncu. Kanatlardan gelen ataklarla pozisyon ürettiler. Mert zaman zaman ortaya çıktı, başarılı oynadı. Cenk’in de uzun zaman sonra buna ihtiyacı vardı. Geçen maç oyun başında başlamıştık, dışarı almıştık. Şimdi az süre de alsa daha çok katkı yaptı, iştahlıydı. Bütün oyuncular iştahlıydı. Bu benim için önemliydi, diğerleri düzeltilebilecek şeyler. Dün de söylemiştim rakibin bize üstün olarak oynadığı maç yok ama bugün itibariyle rakip bize üstündü. Biz de biraz savunmada kalmayı tercih etmek durumunda kaldık” diye konuştu.

“BAILLY HEM MÜSABA HEM DE FİZİKSEL OLARAK TAM DEĞİL AMA BAŞARILI”
Transferin son günlerinden takıma dahil edilen Bailly’nin fiziksel olarak tam hazır olmamasına rağmen başarılı olduğunu ifade eden Güneş “Takımın tamamına bakarsak sezon başında hazırlık dönemi geçiren oyuncuları, daha sonradan gelen oyuncularımız var. Bir dalgalanma geçirdiğimiz gerçek. Bu normal bir şey. Oyuncuların performanslarını yukarı çıkartıp, takım uyumu içinde oynatmaya çalışıyoruz. Cenk örneğinde olduğu gibi. Ege’yi de sezon başından beri oyuna koyuyoruz. Kendine güveni var. Olumlu olduğunu, iyi oynadığını düşünüyorum. Stoperlerimiz de iyiydi. Biri sakatlıktan döndü, ufak bir rahatsızlığı vardı Amartey’in. Bailly’de yorgunluktan. Hem müsabaka hem de fiziksel olarak tam değil ama başarılı buluyorum" şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir