• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2529.046
  • ...
Umut Kervanı Afganistan'da 350 kız çocuğuna giyim yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı, Afganistan İslam Emirliği'nin başkenti Kabil'de gıda, nakdi yardım, sıcak yemek ve kıyafet yardımlarını sürdürüyor.

Afganistan ziyaretinin ikinci gününde Umut Kervanı, Ümmü Hatun Müminin Kız Medresesi'nde okuyan 350 yetim ve ihtiyaç sahibi kız öğrencilerine kıyafet dağıttı.

Afganistan'daki çalışmalarını aralıksız sürdüren Vakıf, hayırseverlere yardım çağrısında bulundu. Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, imkanları dahilinde yardım faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.

Daha çok kişiye ulaşılması için hayırseverlere çağrıda bulunan Kurtaran, medreselerde okuyan yetimlerin ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin, Türkiye'deki hayırseverlerin yardımını beklediklerini belirtti.

Kurtaran, "Afganistan'da ikinci günümüzde de medreselerimizi ziyaret etmeye, onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.  Bugün de Ümmü Hatun Müminin Medresesi'ndeyiz. Burada 350 kız çocuğumuz eğitim alıyor. Biz de buradaki yetim kızlarımıza ve diğer ihtiyaç sahibi kız çocuklarımıza giyim hediyesini yaptık. Türkiye'deki hayırseverlerimizden Allah razı olsun." dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir