• DOLAR 32.9
  • EURO 35.337
  • ALTIN 2460.107
  • ...
Umut Kervanı Van’da 250 aileye gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı yardım çalışmalarıyla muhtaçların umudu olan Umut Kervanı, Van’da yüzlerce aileye yardım ulaştırmaya devam ediyor.

2023 yılı eylül ayına ilişkin yardım faaliyetleri raporunu açıklayan Van Umut Kervanı Derneği, ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda kolisi dağıttıklarını belirtti.

Yaptıkları çalışmaları ilişkin bilgi veren Umut Kervanı Van Derneği Başkanı Sedat Vatan, “Derneğimize kayıtlı üyelerin ihtiyaçlarına binaen nakdi, gıda, kışlık giyim ve buna benzer ihtiyaçlara göre yardımlarımızı dağıtmaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle bu ay da 250 ailemize gıda yardımında bulunduk. Bu minvalde bize desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde de yine ailelerimize yönelik değişik faaliyetlerimiz olacak. Malum önümüz kış, soğuklar başlamadan önce ailelerimize kışlık anlamında giyim ve yakacak çalışmalarını başlatmayı düşünüyoruz. Bu konuda da tüm kardeşlerimizden destek bekliyoruz.” dedi.

“Gıda desteği bekliyoruz”

En temel ihtiyaç olan gıda malzemeleri konusunda destek isteyen Başkan Vatan, “Gıda malzemesine her zaman ihtiyaç olduğu için derneğimize kayıtlı 250 ile 300 aileye her ay gıda vermek zorundayız. Bundan dolayı bizim gıda ihtiyacımız çok, sürekli gıda tedarikinde bulunmaya çalışıyoruz. Yine gıda noktasında hayırsever kardeşlerimizden talepte bulunuyoruz. Unutmayalım ki yaptığımız bu işlerde dua çok önemlidir. Gittiğimiz ailelerimiz bizlere ve vesile olanlara dua ediyorlar. Biz de bu duaları hayırsever kardeşlerimize iletiyoruz. Rabbim şimdiden yaptığınız ve yapacağınız yardımlarınızı kabul eylesin inşallah.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir