• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Bakan Tunç: Tarihte görülmemiş bir felaketle karşı karşıya kaldık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’teki temasları kapsamında AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Tunç, burada partililere hitap etti.

Bakan Tunç, deprem bölgesinde karşılaşılan hukuki sorunların ortaya konulması ve çözüm üretilmesi için Gaziantep’te ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

Deprem sonrası 11 ilin yeniden ayağa kaldırılması için çalışıldığını ifade eden Bakan Tunç, "6 Şubat depremleri dünya tarihinin en büyük depremleri arasında yer alıyor. Bugüne kadar görülmemiş büyük bir afetle baş başa kaldık. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve devletimizin bütün kurum ve kuruluşları, depremden etkilenen 11 ilimizi ayağa kaldırabilmenin gayreti içerisindeler. Giden canlarımız oldu 50 binden fazla vatandaşımızı kaybettik. Milletimize bir kez daha baş sağlığı diliyorum." dedi.

Önümüzdeki dönemlerde ‘önce insan demeye devam edeceğiz’ diyen Bakan Tunç, "İnsanımızı güçlendirmeye devam edeceğiz, insanımızı eğitimden sağlığa sosyal politikalardan kültüre ve spora kadar her alanda geliştirmeye devam edeceğiz. Enerjide bağımsız savunma sanayinde güçlü dışa bağımlı olmayan. Nükleerinden doğal gazına varıncaya kadar milletimizin refahını artıracak, bu projelerimizi önümüzdeki dönemlerde de inşallah devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir