• DOLAR 34.292
  • EURO 37.529
  • ALTIN 2921.975
  • ...
BDP Mitingine Giden Kadın Eski Eşi Tarafından Öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Kadıköy’de yapılacak 1 Eylül Dünya Barış Günü Mitingi’ne katılmak üzere Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nden kaldırılacak araçlara binmek için evinden çıkan BDP Küçükçekmece Kadın Meclisi üyesi Nazliye Harman eski eşinin silahlı saldırısına uğradı.

Görgü tanıklarının aktarımına göre otobüslerin kaldırılacağı Kadriye Moroğlu Lisesi önünde eski eşi Nazliye Harman’ın saldırısına uğrayan Harman’ın vücuduna üç kurşun isabet etti. Mehmet Akif Kalp Hastanesi’ne kaldırılan Harman, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Harman’ın yaklaşık 10 yıldır eşinden ayrı yaşadığı ve daha önce tehditler aldığı için polis ve savcılığa başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Küçükçekmece BDPilçe başkanlığına bağlı üyeler Adli tıp önünde olacaklar. diğer ilçelerden Kadıköy`de 1 Eylül barış mitingine katılanlar dönüşte adli tıbın önünde olacakları ve olayı protesto edileceği bildirildi. Ayrıca ölen kadının bir Tekirdağ diğeri Silivri cezaevinde olmak üzere iki oğlunun da daha önce katıldıkları BDP mitingilerinden dolayı cezaevinde hükümlü olarak yatmaktadır.  Çocuklarının cenazeye katılması için abeleri şehmus Harman ölüm raporu ile birlikte cezaevi idaresine başvuracağı bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir