• DOLAR 32.836
  • EURO 35.276
  • ALTIN 2453.231
  • ...
İstanbul'da silah kaçakçılığı operasyonu: 10 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; silah imalatı, ticareti ve kaçakçılığı yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takip yapan ekipler Kağıthane, Ümraniye, Eyüpsultan ve Zeytinburnu'nda belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramalarda, 2 adet uzun namlulu tüfek, 4 seri atış özelliğine haiz otomatik silah ve bu silahlara ait şarjörler, 51 seri atış özelliğine sahip silah ve bu silahlara ait şarjörler, illegal silah atölyesi, takriben 2 bin silah imal edecek parça, 2 kurusıkıdan çevrilmiş silah, kurusıkıdan çevirme aşamasında silah, 25 adet silah şarjörü, 227 adet fişek, 30 kurusıkı silah, bu silahlara ait 29 şarjör, test amaçlı doldur boşalt bidonu, 2 bin dolar para ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınanlardan emniyetteki işlemlerinin ardından N.K., A.Ç., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.K., N.T., ve G.Ö., tutuklandı. V.S, E.C, M.A, S.Y. ve T.D'nin ise işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir