• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
Hayır kuruluşları deprem bölgesindeki öğrencileri sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konteyner kentteki prefabrik binada eğitim veren Adıyaman Emniyet Ortaokulu öğrencilerine yüzlerce çanta ve kırtasiye yardımında bulunan hayır kuruluşları hem çocukların yüzünü güldürdü hem de hayır duası aldı.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan Hami- Der Başkanı Veysi Ülsen, hayır sahiplerine yaptıkları yadımdan dolayı teşekkür etti.

Ülsen iki yüz öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını belirterek, "Umut Kervanı Adıyaman aracılığıyla konteynerlerde kalan depremzede öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduk. Malumunuz okul dönemi daha yeni başladı. Burada bulunan insanlar mağdur ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumdadırlar. Bu nedenle bizler Hami-Der olarak bir kampanya başlattık. Her öğrenciye en azından kendi ihtiyacını görecek kırtasiye malzemesini ulaştırmak istedik. Vatandaşlar ve gönüllülerimiz bağışta bulundular. Allah'ın izniyle biz de kazasız belasız onları buraya ulaştırdık. Öğrencilere ve okul yönetimine teslim ettik. Bu hayırda emeği geçen tüm kardeşlerimize ve özellikle Umut Kervanının yöneticilerine teşekkür ediyorum. Allah hayrınızı kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Umut Kervanı Adıyaman yetkililerinden Muharrem Koçuşağı ise, "İstanbul Hami-Der de bulunan kardeşlerimizin bize göndermiş olduğu kırtasiye yardımını Adıyamanlı depremzede çocuklarımıza dağıttık. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun hayırlarını kabul eylesin. Hayır sahibi kardeşlerimiz deprem bölgesi Adıyaman'ı unutmasınlar." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir