• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
HÜDA PAR Midyat ilçe Başkanlığından Kaymakam Özdemir'e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'in Eruh ilçesinde iken Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle Midyat'a atanan Kaymakam Ömer Faruk Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 
 
HÜDA PAR Midyat ilçe Başkanı İsa Altunkaynak, beraberinde İlçe Başkan Yardımcısı Yılmaz Gümüş ve Eğitim İşleri Başkanı Abdulkadir Arbağ ile birlikte yeni Kaymakam Özdemir'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu, başarılar diledi. 
 
Yaklaşık bir saat süren ziyarette, tanışmanın ardından ilçenin süregelen bazı önemli sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunularak, çözümü noktasında istişare edildi.

En önemli sorunlardan biri olan uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele konusunda eğitimci, ebeveyn ve emniyet güçleri ile birlikte topyekûn bir çalışma yürütülmesinin gerekliliğine vurgu yapıldı. Özellikle okulların açılmasıyla birlikte, torbacıların iştahının kabardığı bir dönemde daha etkin bir mücadele edilmesi gerektiği ifade edildi. 
 
Daha önce de çeşitli vesilelerle Midyat'a geldiğini belirten Kaymakam Özdemir, Midyat'ın her yönüyle önemli bir yer olduğunu, il olma yolunda önemli mesafe kat ettiğini, ilçenin tüm kurum, STK, siyasi parti ve halkın destekleriyle ve Cumhurbaşkanının tensipleriyle il olmasını beklediklerini söyledi.  
 
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.  (İLKHA)
 







Bu haberler de ilginizi çekebilir