• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep Valisi Çeber'den ders zillerinin çaldığı ilk günde okul ve çevrelerine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün öğleden sonra Gaziantep Lisesi'ne bir ziyaret gerçekleştiren Vali Kemal Çeber, öğrenciler, öğretmenler ve okul bahçesinde bulunan velilerle bir araya gelerek eğitim öğretim döneminin ilk gününde öğrencilerin neler hissettikleri ile ilgili bir süre sohbet etti.

Servis araçlarını da gezen Vali Çeber, öğrencilere servis hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sorarken velilerin karşılaştıkları sorunları da dinledi.

Okul çevresinde bulunan esnafı da ziyaret eden Vali Çeber, okulların açılmasıyla birlikte esnafın iş yoğunluğunun artıp artmadığını sordu. Müşterilerle de bir süre sohbet eden Çeber, işyeri sahiplerine eğitim öğretim döneminin daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda devam etmesi konusunda esnafın üzerine düşen görevler olduğunu vurgulayarak bu sene okul çevrelerinde bulunan esnafın daha yoğun bir şekilde denetleneceğini, bu noktada işyeri sahiplerinin tüm kurallara riayet etme hususunda daha dikkatli davranmaları gerektiğini hatırlattı.

Güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir eğitim ortamının oluşması için tüm devlet kurumlarının özverili bir şekilde görevlerini yapmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Vali Çeber, toplumun her kesiminin geleceğimiz olan çocuklarımızı daha iyi yetiştirmek anlamında çaba sarf etmesi gerektiğini vurguladı.

Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Vali Çeber, Gaziantep Lisesi'nden ayrıldı. (İLKHA) 








Bu haberler de ilginizi çekebilir