• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep Valisi Çeber’den yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Çeber mesajında, “Sevgili öğrencilerim; sizler bizim geleceğimizin teminatı, devletimizin, milletimizin yarınlarısınız… Okullarınızdan aldığınız eğitim ve bilgi ışığında yapacağınız çalışmalarla ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacak olan sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.

Vali Çeber, mesajının devamında; "Sevgili Öğrencilerim, Değerli Öğretmenlerim ve Kıymetli Velilerim;

Uzun bir aranın ardından geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşacağı yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başlıyor olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Pandemi dönemi ve hemen sonrasında bölgemizde yaşadığımız deprem afetinden tüm vatandaşlarımız gibi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin fazlasıyla etkilendiğinin farkındayım. 

Ancak şimdi, her şeyi geride bırakıp hayata kaldığımız yerden yeniden başlama vakti. Bütün öğrencilerimin, öğretmenlerinin öncülüğünde “Eğitim Şehri Gaziantep” ismine yakışır bir azimle Gaziantep’imizin yüzünü ağartan bir yıl geçireceğine gönülden inanıyorum.

Bizler, sizlerin daha iyi bir ortamda eğitiminizi devam ettirebilmeniz için tüm kurumlarımız olarak bütün imkanları seferber etmeye devam edeceğiz.

Sevgili öğrencilerim; sizler bizim geleceğimizin teminatı, devletimizin, milletimizin yarınlarısınız…

Okullarınızdan aldığınız eğitim ve bilgi ışığında yapacağınız çalışmalarla ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacak olan sizlersiniz.

Hedeflerimize ulaşabilmek, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve eğitimde daha ileri noktalara gelebilmek için idareci, öğretmen, öğrenci ve veli iş birliğinin gerekli olduğuna inanıyorum.

Gelecekte Türkiye’yi yönetecek, şekillendirecek, daha iyi noktaya taşıyacak çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hep birlikte hazırlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda bütün öğrencilerime başarılar diliyor, bu eğitim-öğretim yılının öğretmenlerime, idarecilerime, eğitim camiamıza, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir