• DOLAR 32.585
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2460.423
  • ...
Mardin'de yol çalışmaları denetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN -Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Diyarbakır 9. Karayolları Bölge Müdürü Şamil Gülen, ve Mardin Karayolları Şefi M. Emin Örnek; Mardin ve Kızıltepe'de devam eden yol yapım çalışmalarını incelediler.


Yol yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır 9. Karayolları Bölge Müdürü Şamil Gülen, dört kısımlık yol çalışmasını sene sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.


Gülen, "Kızıltepe içerisinde kuzey taşıma dediğimiz kesimi bitirdik. Güney taşımayı da bu sene bitireceğiz inşallah. Mardin Güney Çevre yolu, Mardin Kızıltepe'de yolu ve Kızıltepe İpek Yolu'nda çalışmalarımız devam ediyor. 3 tane projemiz var; ayrıca kuzey Tetek'te çalışma var, sene sonuna kadar bu dört kısmı da bitirmeyi planlıyoruz..

Şu an bulunduğumuz yer; Mardin-Kızıltepe karayolu… İnşallah 5 kilometrelik yolu ikişer kilometre kapatmak suretiyle asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Kızıltepe Devlet Hastanesi'nden Şenyurt Kavşağı'na kadar 5 kilometrelik yolu Kurban Bayramı'ndan önce bağlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz. İnşallah ondan sonra bilahare Kızıltepe'deki kalan ana yol kısmını bitireceğiz" dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir