• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyarbakır Umut Kervanı binlerce öğrencinin kırtasiye azığını hazırladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü gıda, ayni ve nakdi yardımların yanında çocukların eğitim-öğretim sürecini sağlıklı ve verimli geçirebilmeleri için kırtasiye yardım paketi oluşturdu.

2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde kırtasiye yardımına ilişkin başlatmış olduğu kampanya kapsamında önceki yıllarda olduğu gibi bu senede binlerce aileye ulaşmayı hedefliyor.

Proje kapsamında hayırseverlerin destekleriyle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyi olmak üzere 4 kategoride oluşturdukları kırtasiye yardım paketi içerisinde eğitim alacakları düzeylere göre okul çantası ve beslenme çantası başta olmak üzere kalem, silgi, açacak, defter çeşitleri ve etkinlik malzemeleri gibi birçok ürünü barındırıyor.

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, devam eden yardım faaliyetlerine destek sunan hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Karadeniz, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak her yıl yapmış olduğumuz gibi 2023-2024 Eğitim öğretim yılında da yüzlerce muhtaç ve mağdur ailelerimize kırtasiye malzemelerinin hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktayız. Bu ailelerimize birazdan çağırıp kırtasiye malzemelerini teslim edeceğiz. Eğitim yılının başındayız. Rabbim çocuklarımıza zihin açıklığı versin, onları muvaffak etsin inşallah." dedi.

Hayırseverlere teşekkürlerini ileten Karadeniz, "Kırtasiye yardımımız anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 4 kategoride yapılmaktadır. Okullarının istediği bütün malzemeleri temin etmişiz. Bu konuda bize destek veren bütün hayırseverlerimizden Allah-u Teala razı olsun, mallarına bereketini koysun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir