• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
5 kişinin öldüğü yola büyük araç girişi yasak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Olay yerine gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, kazanın meydana geldiği yere otobüs, midibüs ve kamyon gibi büyük taşıtların girmesinin yasak olduğunu söyledi.

Zekeriyaköy`de düğüne gidenleri taşıyan otobüs devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetmişti. Olay sonrasında kaza yerine gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kazanın meydana geldiği yere otobüs, kamyon gibi büyük taşıtların girmesinin yasak olduğunu hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uzun yıllardır Sarıyer`de böyle bir şey oldu. Çok üzücü bir durumdur. Daha ne olduğunu anlamış değiliz. Teknik arkadaşların bana verdiği bilgiye göre, aracın freni boşalmış. Bulunduğu yerden itibaren 18 metre fren izleri var. Feci bir durum tabi. Ölen vatandaşlarımızın yakınlarına çok büyük baş sağlığı diliyoruz. Bu yolun başlangıcına dikkat ederseniz bu yolun sadece küçük araçların kullanabileceği bir yol ama zorla girdi herhalde buraya. Burası otobüs ve kamyon yolu değil. O, tahmin ediyorum zorlayarak buraya girdi. Burası ona çok kestirme geldi herhalde. Çok sıkıntılı ve üzücü bir durum. Çok üzüldük. Yakınlarının başı sağ olsun."

Öte yandan kaza yerine gelen savcı incelemeler yaparak olay hakkında geniş bir araştırma başlattı. Kazaya dair halen olay yerinde incelemeler devam ediyor.

Son bilgilere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada 15`i hafif, 5`i ağır olmak üzere 20 kişi yaralandı. Kaza yapan midibüs şoförü Atilla Omruk`un (52) da yaralı olduğu öğrenildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir