• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Bir Umut Hüda-Par
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yıl 1921…
‘Devletin dini İslam dır’
‘Hedef Anadolu Cumhuriyeti’

Yıl 1924…
‘Devletin dini yoktur’
‘Hedeften sapıldı Türkiye cumhuriyeti kuruldu.’

Türk olmayanlara bu tarihten itibaren zulüm, işkence, katliamlar başlatıldı.
Şeyh Sait asıldı… Zilan Deresinde Kürtler kurşuna dizildi… Üstad Sait Nursi vefat edene dek sürgünlerde tutuldu…

Tek doğru vardı. Geri kalan suç ve yanlıştı. Yanlış İslam ve Kürtlük tü…
Kürtler ve İslam toplumu asimile edilmeye çalışıldı. Asimilasyon ‘Ne Mutlu Türküm’ diyerek başladı. Daha ırkını bilmeyen bunun şuuruna varamayan çocuklara Türklük adına ANT içirilmeye başlandı. Vahim olayların ardı arkası kesilmiyordu. Şanlı Ezan anlamıyoruz bahanesiyle Türkçe okutuldu. Din Şeyh Sait in dediği gibi elden gidiyordu.

Ülkede uzun yıllar kan durmadı, durmuyorda . Kürtler ve Müslümanlar üzerinden oyunlar oynanıyor. Gözler bu duruma dur diyecek Müslüman Kürtlerin sesi olacak bir oluşum arıyordu.

Yıl Aralık 2012…

‘HÜDA-PAR’ çıktı meydanlara, ‘Allah ın izni ve keremi ile zulme boyun eğmeyeceğiz sesi olacağız Müslüman Kürtlerin’ dedi.

Bilirsiniz yerel seçimler akşamı herkes televizyon başındadır. Tüm kanallarda bir Türkiye haritası vardır. O Türkiye haritasın da kazanan partiler gösterilir; Akp= sarı, Chp= kırmızı, Mhp= mavi, Bdp= beyaz, partilerin kazandığı iller ve ilçeler bu renkler ile gösterilir.

Önümüzdeki yerel seçimler akşamı umulmadık bir şey olacak inşallah Diyarbakır da, Batman da, Van da, Bingöl de değişik bir renk olacak, Resulullah ın en çok sevdiği renk yeşil olacak.

O gün insanlar bilecek ki Müslüman Kürtler temsilci olarak ‘HÜDA-PAR’ ı seçmiş.

Süregelen oyunlar bozulacak asimile edilmeye çalışılan Müslüman Kürt halkı şerefini, onurunu, izzetini geri kazanacaktır.

İnşallah…

Tarih: 27 Aralık 2012

 

Ömer Erkuş / Kocaeli (Hereke) - Yaş: 20
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir