• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Umut Kervanı İstanbul'da onlarca çocuğun kırtasiye ihtiyacını karşıladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı, başta deprem bölgesi olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında on binlerce ihtiyaç sahibi ile yetim çocuğa kırtasiye yardımı ulaştırarak eğitim hayatlarına katkıda bulunuyor.

İstanbul'da, okulların açılmasına sayılı günler kala önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hazırlanan kırtasiye paketlerinin dağıtımı devam ediyor.

Kartal'da vakıf gönüllüleri; okulda gerekli olacak her türlü materyal düşünülerek hazırlanan çantalarla, onlarca ihtiyaç sahibi çocuğun kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Umut Kervanı Vakfı Kartal Temsilcisi Hasan Aydın, yaptıkları hayırlı çalışmaya katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkürlerini sundu.

Aydın, "İstanbul Kartal ilçemizde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yılda hayırsever vatandaşlarımızın yardım ve katkılarıyla öncesinden tesipt ettiğimiz mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunarak onları sevindirdik. Yardımlarımız sadece İstanbul Kartal ilçemizle sınırlı olmamakla beraber Vakfımız'ın öncülüğünde; yurt dışına, yurt içine ve özellikle deprem bölgesindeki kardeşlerimize yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ve devam edecektir. Bugün minik çocuklarımızı güldüren kırtasiye dağıtımı yapılırken ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimize için de okulda gerekli olacak tüm malzemeleri çantaya koyarak kardeşlerimizi sevindirdik ve bizler de o sevinç içerisindeyiz. Bu konuda katkıda bulunan hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun, kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir