• DOLAR 32.202
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2414.478
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları parklarda buluşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Parklar; toplumun, ailelerin dinlenme yeri olması gerekirken son dönemlerde ortaya çıkan görüntülerle kötü alışkanlıkların yayıldığı yerler haline dönüşmüş durumda.

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı, teşkilatlarının olduğu tüm illerde, parklarda toplumun tepkisini çeken olaylara dikkat çekmek amacıyla 19 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında "Parklarda Umudu Yeşertiyoruz" mottosuyla farkındalık etkinlikleri düzenliyor.

Program kapsamında Gaziantep'in hemen hemen her ilçesinde, parklarda bir araya gelen gençler, helal dairesinde gönüllerince eğleniyor.

Şahinbey'de düzenlenen buluşmaya katılan İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Üstündağ, gençlere bir konuşma yaptı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Üstündağ, başlangıcını yaptıkları park buluşması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Gençliği maddi ve manevi anlamda kendi ruhuna uygun hazırlamak adına park buluşmaları düzenliyoruz"

HÜDA PAR Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'nın başlattığı buluşmaların Gaziantep'teki ilk programını Şahinbey'de gerçekleştirdiklerini belirten Üstündağ, "Park gibi sosyal alanlar, mekanlar; bilindiği üzere aile, eş, dost, çevremizin dinlendiği ve huzur bulduğu ortamlardır. Özellikle son dönemlerde gerek birtakım kurumların eliyle ve gerekse bir takım kötü çevrelerin eliyle bu tür mekanlar; madde bağımlılarının veya kendi inanç değerlerimizden uzak bir şekilde icra edilen konserlerin adeta bir işgali altındadır. Bizler de bir duyarlılık oluşturmak ve özellikle bu tür mekanlarda gençliği maddi ve manevi anlamda kendi ruhuna uygun hazırlamak adına park buluşmaları düzenliyoruz. Parklarda umudu diri tutacak ve yeşertecek etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir