• DOLAR 32.438
  • EURO 34.612
  • ALTIN 2384.805
  • ...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Durmaz: Esnafımıza sahip çıkılmalıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve yönetimi Komando Caddesi esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyareti sonrası açıklama yapan Durmaz, "Merkez İlçe Başkanlığı olarak devam ettirdiğimiz çalışmalarımız kapsamında ilimizin büyük caddelerinden biri olan Komando Caddesi’nde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek piyasa ile ilgili beklentilerini konuştuk, sorun ve sıkıntılarını birebir kendilerinden dinledik." dedi.

Sürekli artan enflasyonun getirdiği ekonomik sıkıntılar ve halkın alım gücünün düşmesinin esnafın işlerini olumsuz yönde etkilediğini belirten Durmaz, "Esnaf bu durumdan memnun değildir. Sürekli artan giderleri karşılamada zorlanmaktadırlar. Girdi fiyatlarının yüksek oluşu, durdurulamayan zamlar, ürün fiyatlarındaki istikrarsızlık; esnafımızın işlerinin önemli ölçüde azalmasına sebebiyet vermiştir. Girdi fiyatları ve artan giderlerden dolayı zor günler geçiren Batman esnafımıza sahip çıkılmalıdır. Çözüm odaklı ve esnafı rahatlatacak adımlar atılmalıdır." şeklinde konuştu.

"Esnaf kepenk kapatmak zorunda kalmasın"

Yüksek enflasyonla mücadelenin devlet politikası haline getirilmesi gerektiğini dile getiren Durmaz, şöyle devam etti:

"Zamlar, yüksek gelen faturalar, artan maliyetler ve fahiş kira fiyatlarından dolayı esnaflar küçülmeye gitmek zorunda kalmaktadır. Böyle devam ederse kimi esnaf mecburen kepenk indirmek durumunda kalacaktır. Bu da işsizlik problemini ortaya çıkaracaktır. HÜDA PAR olarak bizler bugüne kadar esnafımızı yalnız bırakmadık, bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Sorunların çözülmesi ve haklı beklentilerinin karşılanması adına çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Yetkililer de esnafımızın sorunlarını dikkate almalıdırlar." (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir