• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Dicle Üniversitesinde kayıtlar başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesinde kayıt heyecanı 2-6 Eylül tarihleri arasında başlıyor. 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında yüzde 50'si Diyarbakır'dan yüzde 50'si ise diğer illerden olmak üzere lisans, ön lisans ve yüksek lisans öğrencisi olmak üzere yaklaşık 7 bin öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor. Yeni kayıtlarla Dicle Üniversitesinde öğrenci sayısı 30 bine ulaşacak.

 

Kayıt işlemlerinin rahat bir şekilde yapılması için çalıştıklarını dile getiren Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün, kayıt işlemlerinin Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda saat 08.00 ile 17.00 arasında toplam 5 gün devam edeceğini, belirtilen tarihte kayıt yaptırmayan adayların kayıt hakkını kaybedeceklerini söyledi.

 

Öğrenciler ve aileleri için her türlü imkânı sağladıklarını dile getiren Eyigün, "Kayıtlar esnasında öğrencilerimizden hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Ayrıca öğrencilere küçük sürpriz hediyeler verilecek ve öğrenci kimlik kartları sonrasında değil, kayıt anında kendilerine teslim edilecektir. İl dışından gelecek olan öğrencilerimiz için otogarda stantlar kurduk ve araçlarla kendilerini araçlarımızla üniversitemiz kayıt bürosuna kadar getireceğiz." dedi. (M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir